Április 24. telihold: A megvilágosodás ideje


Az áprilisi telihold a megújulás, a változás és a megvilágosodás lehetségét hordozza magában. A növekedést és az elrelépést szimbolizálja, így ez az idszak lehetséget adhat a személyes és a spirituális fejldésre is. 

Az áprilisi telihold, illetve az eltte- és utána lév néhány nap energetikailag rendkívül intenzív lehet, szembesíti az embert azzal, hogy mit kell még elengednie az életében, és mi az, ami maradhat hosszútávon. 

A telihold arra ösztönöz, hogy mélyebben megvizsgáljuk az érzelmeinket és megértsük, hogy mi az, ami valóban fontos a számunkra. A meditáció és az ima segíthet megtalálni a bels békét és az egyensúlyt, illetve segít kapcsolódni a felsbb énünkkel vagy a lelki vezetnkkel. Érdemes ersíteni energetikai kapcsolatunkat a Földdel és a természettel. 

Erteljes érzelmi megnyilvánulásaink lehetnek, amiket érdemes tárt karokkal fogadni, hiszen segíthetnek megérteni önmagunkat. Most megmutatja magát az az érzelem, ami még gyógyulásra vár. 

Azt gondolom, hogy egy óriási tisztulás végén járunk, de menet közben már elkezdtük építeni az újat. Már sokkal ersebbek vagyunk, mint a blokkjaink, így kevesebb erfeszítéssel haladhatunk céljaink felé. 

Az emberi lélek elért egy magasabb szintet, és könnyebben felismeri az összefüggéseket és az igazságokat az életben. Ez lehetséget ad arra, hogy megtaláljuk a bels békét, az egyensúlyt, és hogy örömtelibbé váljunk. 

Az empátia és az együttérzés fontos szerepet játszik ebben az idszakban, ideje felismernünk, hogy minden élet egyformán értékes, és hogy mindannyian kapcsolódunk egymáshoz az Univerzumon keresztül. 

Ha mindezeket megérted, akkor biztos lehetsz abban, hogy átmentél egy óriási fejldési folyamaton, és elkezdted felszabadítani magad a szenvedés és a boldogtalanság alól. Mivel az energetikai mez rendkívül ers lehet a telihold idején, érdemes hasznosan tölteni ezt a néhány napot. 

Arra biztatlak, hogy légy büszke arra, ahová az elmúlt években eljutottál, hiszen óriásit fejldtél. 


Kreatív gyakorlat az áprilisi Teliholdhoz:

 Írd le, hogy milyen visszajelzéseket kaptál az elmúlt négy- öt év során a fejldésedet illeten, és hogyan befolyásolták azok a cselekedeteidet. Az írás segít felismerni az ersségeidet és a gyengeségeidet, és elsegíti a fejldésedet. 



Meditáció az áprilisi teliholdhoz:

Helyezd magad kényelembe, lazítsd el a végtagjaidat és kezdj el egyenletesen, mélyen lélegezni. 

Egy ideig csak a légzésedre figyelj, majd lásd a lelki szemeid eltt, ahogy megnyílik eltted egy hosszú út, ami egy csodás tájra vezet, ahol a természet és a spirituális energia láthatóan összeolvad. 

Egy gyönyör tóhoz érkezel, melynek vize kristálytiszta, körülötte zöldell hegyek. A tó közepén van egy kis sziget, amin egy kapu áll. Ösztönösen megindulsz a tó felé, és látod, hogy egy csónak vár rád. A szigetre evezel, és megállsz a kapu eltt. Most kérj engedélyt a kapu reitl, hogy beléphess rajta, és megkezdhesd az utadat az álmaid felé. Bólintanak és meghajolnak eltted. Akkor jössz rá, hogy k a bels vezetid. 

Ahogy áthaladsz a kapun, érezd, ahogy minden múltbéli fájdalom, sérelem és csalódás szertefoszlik. Ki is mondhatod, mi mindentl szeretnél megválni. Látod az égen a teliholdat ragyogni, amelynek fénye áttranszformálja ezt a sok negatív érzést. Engedd el a múltat, és engedd, hogy az élet energiája átjárjon, és megtisztítsa az elmédet. Egyre nagyobb békét és harmóniát érzel. 

Töltekezz, amíg csak jól esik, majd lassan térj vissza a jelenbe, a szobádba, mozgasd meg a végtagjaidat és nyisd ki a szemed. 

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések