Továbblépek, elengedem a kezed


Eljött az idő, hogy elengedjem a kezed, hiszen úgy érzem, nem fejlődünk egy irányba már. Ez rendkívül nehéz, mert szorosan kapaszkodunk azokba a pillanatokba, amiket közösen éltünk át. Pedig az igazi szeretet azt jelenti, hogy megadjuk a másiknak a szabadságot, hogy saját útját járja.

Amikor elengedem a kezed, nem felejtem el a múltat, csak teret adok a jövőnek. Minden pillanat, amit együtt töltöttünk, örökre a szívemben él. Az elengedés fájdalmas, de egyben az erő és a fejlődés jele is.

Emlékszem, amikor először találkoztunk, milyen erősen vonzott bennünket egy varázslatos érzés. Idővel megismertük egymás legféletettebb titkait, félelmeit és vágyait. De most már itt az ideje, hogy a saját álmainkat kövessük. 

Az elengedés nem a kapcsolatunk végét jelenti, hanem egy új kezdetet mindkettőnk számára. Hálás vagyok mindenért, amit együtt megélhettünk. Az emlékek mindig velem maradnak, őrzöm őket a szívem mélyén.

Most továbblépek és elengedem a kezed, mert szeretlek és tisztellek annyira, hogy visszaadjam a szabadságod. Megértettem, hogy álmaink nem azonosak, mindketten másra vágyunk. Ezzel önmagamat is felszabadítom, esélyt adok a vágyott boldogságra.

Búcsúzom, de nem véglegesen, hiszen a szívemben mindig lesz hely számodra. Bízom abban, hogy az út, amit választasz, boldogsággal és szeretettel lesz kikövezve. Továbblépek, de utoljára még emlékeztetlek, hogy az igazi szeretet sosem múlik el, csupán átalakul.

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések