Bízz magadban!




Észrevetted, hogy vannak emberek, akik szinte sosem vállalnak felelősséget életükért? Állandóan tanácsért fordulnak másokhoz, hogy aztán legyen kit hibáztatni életük alakulásáért. Azt gondolják, sorsuk kizárólag a származásuktól, a politikától, az őket körbevevő személyektől függ. 

Ha körbenézünk világunkban, érezhetjük, hogy valami megváltozott. Ez sokakat félelemmel tölt el. Kaotikus, kiszámíthatatlan lett minden. Aki továbbra is úgy érzi, hogy nem képes irányítani a sorsát, az folyamatos rettegésben él. Nem tudhatja, holnap merrefelé tereli az élet, milyen megpróbáltatásokon kell keresztülmennie. 

Beáll a sorba a többi közé, ám hamar rá fog jönni, ez csak látszat biztonság… 


A mai világban az ember megtanulja, hogy  belső hangja, saját bölcsessége lehet csupán irányadó életében. Miért is bíznál jobban egy olyan személyben, aki nem ismeri a múltadat, a gondolataidat, hozott sorsodat és érzéseidet? 

SOHA SENKI nem tudhatja, merre van az utad. Nem tudhatja, mi mindenen kell keresztül menned ahhoz, hogy bevégezd vállalt feladataid. Nem tudhatja, miért kerültél ebbe a helyzetbe és hogyan tudnád megoldani, hogy többé ne kelljen átéled ugyanezt. 

A másik ember a saját szemüvegén keresztül látja a világot. A megélt tapasztalatain át alakította ki hitrendszerét, ennek alapján formál véleményt. Érzései, gondolatai nem azonosak a tiéddel, és szinte biztos, hogy másként reagál az eseményekre. 

Bízz magadban! Saját bölcs éned, megérzésed mindig tudja, merre van utad, miből kell tanulnod, fejlődnöd. Lelked emlékszik a vállalt sorsra, elvezet a megfelelő helyekre téged. 

Vedd kezedbe az életedet és higgy magadban végre! Ebben a különleges világban lehetőséged van egy sokkal gyorsabb fejlődésre. MINDEN RAJTAD ÁLL! Ha azt tartod, hogy elveszett vagy, el is vesztél. Ha úgy gondolod, képes vagy bármire, akkor is igazad van! 

Itt az idő felébredni és egy olyan valóságot teremteni, amire mindig is vágytál! 


A döntés a miénk. Most nem tudunk egyhelyben maradni. Vagy emelkedünk, vagy csúszunk lefelé. Ráadásul egyre nagyobb sebességgel.


Bízz magadban! Bízz a megérzéseidben, tudásodban, gondolataidban, tapasztalataidban. Nem véletlenül kaptad őket! Elvezetnek téged egy olyan élethez, melyre mindig is vágytál. 


Kellemes ébredést kívánok mindenkinek!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html








Megjegyzések