Szerelmi kapcsolatok




Minden ember életében eljön az a pont, amikor fájdalmasan hasít belé egy érzés. Belső érzékelése ébredezik, és felismeri, hogy Ő bizony nem egész. Érzi, hogy valahol, valamikor elveszítette lelke másik felét.


Minden szívet-érintő találkozás okkal történik életünkben. Azonban nem minden lélek-érintés jelzi számunkra, hogy megérkezett az “Igazi”.


Előző életbeli, karmikus kapcsolataink is kiválthatják belőlünk a nagy “Ő” érzését, hiszen a lelkek felismerik egymást. Nem idegen számunkra a másik, hiszen számtalan inkarnációt töltöttünk már együtt. Azonban ez az érzés megszűnik, amint a feladat lejár. Nem a szeretetről beszélek, hiszen az időt álló. Egyszerűen érzi az ember, hogy valami megváltozott. Ilyenkor nem kell halogatni a továbblépést. Nem szabad megrekedni, bele ragadni helyzetekbe, megállítani az életünket.


Amíg nem tudod elfogadni teljes szívedből a másikat, amíg szeretnéd megváltoztatni, átformálni a saját képedre, biztosra veheted, hogy még nem tudod megélni a feltétel nélküli szerelmet. 

Először magadon kell dolgoznod, hogy befogadó légy. El kell engedned a kontrollt és szeretni magad annyira, hogy társad ugyanezt tudja visszatükrözni rád. 


És hidd el, ha felkészültél, senki és semmi nem tudja megakadályozni a kapcsolat beteljesülését.


Ne azt várd, hogy a másik ember gyógyítsa be a sebeid! Ne azt várd, hogy mellette majd boldog leszel. Ő nem érted született, de általad létezik. Te nem érte születtél, de általa létezel.


Ha szerelemre vágysz, egyetlen módon érheted el: meg kell tanulnod szeretni önmagad, ami az önmegismerés rögös útvesztőin át vezet. Fel kell dolgozni a múlt sérüléseit, elsajátítani a megbocsátás, az elengedés és az türelem leckéjét. A hiány érzete helyett elfogadással megtölteni lelkedet.


Amint meggyógyítod sebesült lelkedet, fel fogod ismerni, hogy a szerelem mindig is ott volt a szívedben, de a sérüléseid és függőségeid miatt képtelen voltál felismerni…


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések