Benned van a válasz!



Megfigyelted, hogy az emberek egy része hitetlen, egy része pedig hajlamos túlmisztifikálni az életet?

Nem a saját érzéseikre hallgatnak, hanem a napi hírekben elhangzottakra, a szomszéd véleményére, a nagybácsi tanácsára vagy éppen az aktuális “spirituális tanító” jövendölésére. Aztán csak később jönnek rá, hogy olyan úton haladtak évekig, ami nem a sajátjuk. 


Őszintén hiszem, hogy mindenkinek a saját szűrőjén át kell magába fogadni az impulzusokat és az információkat a világból. Soha, semmit ne vegyünk ténynek, amit hallunk. Azoktól a “segítőktől” pedig érdemes távol tartani magunkat, akik meg vannak győződve róla, hogy csak az ő tanításaik a hitelesek, és aki nem azt követi, azok a vesztükbe rohannak. Próbálnak megfélemlítéssel hatni a bizonytalan, kereső emberekre. Így akarnak hatalmat gyakorolni, mert valószínüleg képtelenek irányítani a saját életüket. 


Ne feledd, segítőd bárki lehet életed útján. És ugyanúgy te is tanítója vagy azoknak, akikkel összehoz a sors. Azonban rajtad kívül senki nem tudhatja, mi a legjobb neked! Istennek nincsenek törvényei. Isten nem büntet! Te bünteted magad azzal, ha másokra hallgatsz a saját bensőd helyett! 


Épp ezért senkit nem hibáztathatsz életed alakulásáért. Ha valahol nem érzed jól magad, ha rombolják az önbecsülésed, állj fel és menj tovább. Olyan emberekből meríts erőt, akik hiteles életet élnek, és nem akarják rád erőltetni a nézeteiket. Akik elfogadnak annak, aki vagy és támogatnak, bárhogyan döntesz. 


A legfontosabb, ami most eszembe jut: "Élni és élni hagyni…"


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



MentésMentés

Megjegyzések