Karmikus kapcsolatok

Vannak emberek, akik első látásra erős érzelmeket váltanak ki belőlünk. Bizonytalanul kutatunk emlékeink között: Vajon mikor és hol találkoztunk? 

A karmikus kapcsolat azt jelenti, hogy akár több előző életed töltötted együtt valakivel, és most mindketten egyidőben visszajöttetek a földre, hogy békésen megoldjatok valamit, aminek egy régi életben nem került pont a végére. Most közös döntés alapján együtt inkarnálódtatok, hogy megtisztítsátok ennek a kapcsolatnak az energiáját. 

Számtalanszor voltatok közelebbi kapcsolatban, és a két lélek felismeri egymást, amikor a testek találkoznak. Vibrál a levegő, furcsa érzés van az ember mellkasában. Egy vadidegen ember, aki mellett mégis otthon érzem magam. 

Azért vagy együtt újra ezzel a lélekkel, hogy az egymás által okozott blokkokat kiegyenlítsétek. Hogy meg tudjatok bocsátani egymásnak. Ez nem azt jelenti, hogy elnézed a tetteit, hanem megtisztítod a lelked azzal, hogy szélnek ereszted az általa érzett dühöt. El kell engedni a régi, mérgező érzéseket, melyek blokkolnak a jelenben. Ez részét képezi mindkettőtök lelki gyógyulásának. 

Egy karmikus kapcsolat olyan Számodra, mint egy vizsga. Általa lemérheted, hol tartasz a fejlődésben, azáltal, ahogyan reagálsz dolgokra... ahogy kezeled őket... Tesztelheted, amit eddig megtanultál. 

Bármennyire is dühítő Számodra egy karmikus kapcsolat, ennél csak intenzívebb lesz a jövőben, ha megengeded, hogy a múlt folytatódjon, és nem oldjátok fel a múlt feszültségeit. 

De érezheted azt is, hogy egyszerre szeretsz és gyűlölsz valakit. Szerelmes vagy és haragszol. Ők azok az emberek, akikkel valaha csodás kapcsolatban éltél, ám visszaéltek a szereteteddel, a bizalmaddal és még nem dolgoztad fel a fájdalmat. Ha erre sor kerül ebben az életben, akkor egy több ezer éves szerelem teljesedhet be végre. De ehhez előbb el kell engedni a sérelmeket. Hatalmadban áll megállítani a karma kerekét. Rajtad múlik minden. Elsőként vállalni a kettőtök kapcsolatában a felelősség Rád eső részét. Ismerd fel, hogy spirituális fejlődésed szempontjából szükség volt arra a megtapasztalásra, amit általa szereztél. A lelked beleegyezését adta. Tehát bocsáss meg magadnak is a bevállalt megtapasztalásért.

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


Megjegyzések