Az igazi nő...

Egy igazi nő nem akar mindenkit meghódítani. Önértékelésében elég erős ahhoz, hogy csupán annak adja oda magát, akihez valódi érzelmek fűzik. Megérti, hogy azok a kapcsolatok, melytől azt reméli, hogy visszaadják önbizalmát, többnyire ártalmasak.


Tudja, hogy a férfi csupán visszatükrözi azt, ami a lelkében él. Ahhoz, hogy valaki megbecsülje, becsülnie kell önmagát. Ahhoz, hogy valaki férfiként viselkedjen vele, igazi nőnek kell lennie. 


Egy valódi nő nem erőszakolja magát a férfira, nem folyamodik cselekhez és praktikákhoz, hogy hódítson. Tudja, hogy minden a maga idejében történik, amikor mindketten megértek rá.


Nem próbálja "megtéríteni" a férfit, hiszen tisztában van vele, hogy mindenki a saját sorsát éli, és különbözőségeinkből fakadóan mindenkinek más időre van szüksége a felismerésekhez. 


Az igazi nő hisz a férfiben, és tudja, hogy képes megjárni a saját útját. Meghagyja neki a döntés szabadságát. Nem követel a férfitől, hanem támogatja döntéseiben. 

Nem vár senkire, nem állítja meg az életét senki miatt. Ennél többre becsüli önmagát. 


Az igazi nő úgy szereti a férfit, ahogy van. Megérti, hogy az igazi szeretet feltétel nélküli. Nem a kapásról szól, hanem az adásról. Aki szeret, csupán azért teszi, mert örömet okoz saját magának.


Ugyanakkor egy igazi nő nem alázkodik meg, nem hagyja hogy lábtörlőnek használják. Nem akar mindent megoldani, és kézben tartani, nem akarja irányítani a másikat. 

Az igazi nő minden helyzetben önmaga, nem fél őszintén feltárni érzéseit, de ha itt az idő, továbblép. Megérti, hogy néha egyedül kell lennie ahhoz, hogy alkalmassá tegye önmagát a szerelem befogadására. Az igazi nő tudja, ha egyedül van, nem a férfi hibája. Tisztában van vele, ha ő készen állna rá, már boldog lehetne. 

Amikor megérti, hogy az egyedüllét nem azonos a magánnyal, és szívesen tölt időt önmagával, érezni fogja, hogy felkészült az igazi befogadására. 


Egy férfi csak egy igazi nő mellett tud férfi lenni. Ne feledjük, mindenki annak megfelelően viselkedik, amit kihoz belőle a másik.


Így ha megtanulod feltétel nélkül szeretni és csodálni magad, a férfi tiszta tükörként ugyanezt sugározza majd rád…


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.htmlMegjegyzések

  1. Kitűnő írás... férfi szemszögből is!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Viki!
    Fantasztikus, hogy egy ma az Angyaloknak címzett levélbe szedett kérdéshalmazomra itt kaphattam meg a válaszokat. Vagyis igazából egész délután jöttek a váaszok, ez az írásod már az összefoglaló megerősítés volt. Hálás köszönetem érte!
    Már nagyon várom a szombatot! 😍

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése