Az ikerlélek kapcsolat jellemzői





Sokan, sokfélét írtak már az ikerlélek kapcsolatokról. Vannak, akiknek az első találkozás egy hatalmas, mindent elsöprő érzéssel párosult. És vannak, akik arról számolnak be, hogy részükről a felismerés jóval később történt meg. 


Mindannyian különbözőek vagyunk. Mindenki máshol tart a fejlődésben.


Az első találkozás mindig más, mint a többi. Nem csupán két test találkozik, hanem a lelkek kapcsolódnak. 


Egy isteni szikra pattan szívtől szívig. 

Az, hogy kiből mit vált ki a találkozás, attól függ, hol tart éppen a fejlődésben. Van, aki számára összetéveszthetetlen és csodálatos “hazataláltam” érzést, és azonnal ott a bizonyosság, hogy mi “egyek vagyunk”. Megszállja az embert a nyugalom, hiszen tudja, hogy ami egyszer EGY volt, újra az lesz. Jöhet bármi és bárki, őt senki és semmi nem veheti el tőlem. 


Van, akinek egy leírhatatlan, kellemes érzés árad szét a mellkasában, és csupán megjegyzi, hogy ez a találkozás más, mint a többi. Számára megfejthetetlen ez az érzés. Nyugtalanul forgolódik éjszakánként, semmi másra nem tud gondolni. Mintha megbabonázták volna, állandóan érzi a másik jelenlétét. Ha a fizikai világban sokáig távol is vannak egymástól, a lélek síkján folyamatosan “együtt vannak”. Lehet, hogy lassan indul a kapcsolat, és rendkívül hullámzó, mert elképzelhető, hogy még sok a megoldandó feladat, mielőtt létre tud jönni a kapcsolat. 

Ilyenkor szokták feltenni azt a kérdést, hogy “akkor miért találkoztunk már most”? A válasz nagyon egyszerű. Biztosan te is érzed, hogy rendkívül felgyorsítja mindkét fél fejlődését. Főként azokkal a leckékkel szembesít, melyekkel eddig nem boldogultál. 

Mindig türelmetlen vagy? Majd ő megtanítja neked, mi a türelem. Nem vagy elég alázatos? Nem megy az elfogadás vagy az elengedés? Nehezen tudsz megbocsátani? Majd ő megmutatja neked, hogy képes vagy ezekre.

És be kell látni: egyedül sokkal gyorsabb a fejlődés!


A lélek egyik felének szárnyalása húzza magával a másikat. Ugyanakkor ez fordítva is igaz lehet. Tehát ha egy kapcsolat még nem manifesztálódott a fizikai síkra, akkor még egyik fél sem áll erre készen. 


Aki nem hajlandó szembenézni a múltjával, legyőzni a saját démonjait és meggyógyítani a sérüléseit, annak esélytelen a beteljesedés. Ebben pont a szabad akarat a legszebb. Csupán a találkozás van eleve elrendelve. Hogy a felek mihez kezdenek a találkozással, az már tőlük függ. 


Óriási fejlődési lehetőség van ebben az inkarnációban. Rengeteg a változás, a történés, ami biztosítja mindezt. Ugyanakkor tudom, hogy egy valódi ikerlélek kapcsolat megéléséhez félelem-mentesnek kell lenni. Igazi bátorság és erő kell hozzá. Hiszen az egó világában még kevés ember képes teljesen átadni magát az érzéseinek. Az ember, aki önértékelésében elég erős ahhoz, hogy ne függjön a másiktól, ne akarja birtokolni, megérett a kapcsolatra. Ez több év kemény munkába is kerülhet. Több ezer év fel nem dolgozott fájdalmával szembenézni nem kis feladat. Mindenkinek a saját ritmusában történhet csak. Mindig annyit kap, amennyit éppen elbír. 


Az ikerlélek kapcsolatok egyik jellemzője az az érzés, hogy valahol, valamikor már találkoztunk. Tudom, hogy ismerem őt, még az is lehet, hogy többet tudok róla, mint ő saját magáról. Ráérzek arra, hogyan fog reagálni, előre tudom, mit fog mondani. Lélekben folyamatosan kapcsolatban vagyunk. Vele minden természetes, minden olyan könnyű.

 

Sokan azt érzik, hogy ez egy olyan erő, ami felett nincs hatalmuk. Nem tudom nem szeretni őt, akármit is tesz, bárhogyan cselekszik. 


Azonban azt tapasztalom, hogy nagyon sokan összekeverik a karmikus kapcsolatokkal. Ha erről egy kívülálló személyt megkérdezünk, azonnal állítja, hogy a két félnek lélekben semmi köze egymáshoz. De ragaszkodnak, mert a múltból összeköti őket egy “meg nem oldott feladat”. Ezt a ragaszkodást pedig összekeverik a szerelemmel. Beleragadnak egy diszharmonikus, minden ideget felőrlő kapcsolatba, és nem veszik észre azt a sok jelet, amit az univerzum küld feléjük. Vagy pedig a feldolgozatlan múlt miatt hiú ábrándokba kergetik magukat, és éveket, vagy akár évtizedeket pazarolnak el úgy, hogy várnak arra, hogy változás álljon be a kapcsolatba. Közben pedig egyre mélyebbre jutnak lelkükben, egészen addig, míg azt érzik, innen már nincs kiút. Pedig ezt a csapdát ők állították saját maguknak. 


Az ikerlélek kapcsolat egy földöntúli csoda. A Teremtő egy olyan ajándéka, mellyel a mennyországot hozhatod le a Földre. Így élhetjük meg az egységet, és érezhetjük végre, hogy nem hiányzik semmi. 


Mióta lejöttél a Földre, ezt az érzést keresed. Otthon, odafent ebben a szeretetben léteztél. Amikor megszülettél, azonnal próbáltad a szüleidtől megkapni, de ők csak azt adhatták, amit otthonról hoztak. Lehet, hogy a bezárt szívükkel nem tudták megadni neked. Utána mindenkiben ezt kerested. Az óvó néniben, a szomszéd kisfiúban/kislányban, a barátaidban, majd a szerelmeidben. De mindig hiányzott valami. 

Az ikerlélek kapcsolatoknak célja van. Sokkal nagyobb, mint hinnénk. Nem csupán az egyén boldogsága és jóléte, hanem az egész bolygóé. Ez az óriási szeretet tud egy új minőséget adni a bolygónak. Tehát a globális változás is a te változásoddal kezdődik. 


Tudom, hogy nehéznek tűnik az út, de hidd el, hogy megéri. 

Az út csak akkor tűnik hosszúnak, amikor elindulsz, de amikor megérkezel, már élmény… “:)


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



MentésMentés

Megjegyzések

Megjegyzés küldése