Légy hálás a mai napért!Légy hálás a mai napért! Akkor is ha sírtál, akkor is, ha nevettél! Légy hálás a mai napért, ha látszólag semmi nem is történt! 

Légy hálás a létedért, és azért, hogy tele vagy feladatokkal. Hamarosan eljön az idő, amikor helyükre kerülnek a kis mozaikkockák, és látni fogod, hogy minden egyes napnak, minden egyes pillanatnak és mozzanatnak értelme volt, és egy nagyobb cél érdekében történt. 

Nem baj, ha még nem látod a végét. Nem baj, ha még nem találod az értelmét. Bízz az égi segítőidben, és hidd, hogy minden egyes nap egy ajándék. Minden egyes nap lehetőség arra, hogy megleld életed értelmét!

Tudd, hogy vezetnek Téged, és nem tévedhetsz el, még akkor sem, ha néha minden reménytelennek látszik. Előfordul, hogy kerülőutakra van szükséged ahhoz, hogy értékelni tudd azt kincset, ami aztán a Tiéd lesz. 

Ezek az utak edzenek meg, és megmutatják, milyen kietlen és sivár az élet a kincsed nélkül. Minél mélyebbre kerülsz életed szakadékában, annál inkább értékeled azt, ami az út végén vár Rád. 

Így minél előbb megtanulsz hálás lenni azért, ami ma történik Veled, annál közelebb hozod a beteljesült boldogságot!
Légy hálás a mai napért!

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések