Tudtam, hogy eljössz...




Mélyen belül mindig éreztem, hogy egyszer megtaláljuk egymást. Folyton kerestem a jeleket, amik elvezetnek oda, ahová a lelkem vágyik. Magam sem tudtam, mi az, ami annyira hiányzik, de fél embernek éreztem magam. Tudtam, hogy egyszer eljössz, és magamra találok. Biztos voltam abban, hogy soha többé nem leszek már a régi. 


Mindenkiben téged kerestelek, és folyton csalódnom kellett. Nem értettem, miért oszlik szét oly hamar a remény, miért üresedik ki újra meg újra a lelkem. Senki nem tudta pótolni a hiányzó űrt. 


De tudtam, hogy eljössz egyszer, és értelmet nyer minden. A bánatom elszáll, minden régi, vélt vagy valós fájdalom, félelem semmivé lesz. 

És te jöttél! Pont akkor, amikor itt volt az ideje. Mire mindketten felkészültünk rá. Azon a napon, amikor nem számítottam rá. Csak megjelentél, és mindent pótoltál. 


Eggyé váltunk, lelkünk szerelmes táncot járt. Mindig tudtam, hogy eljön ez a nap, de fizikailag nem készülhetünk fel rá. Lelkeink találták meg egymást. 

Azóta érzem értelmét a létnek, előtte a remény volt csak nekem. S tudtam, ha ez a remény csak mulandó álom, nem leszek én boldog sem a Földön, sem a másvilágon.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



MentésMentés

Megjegyzések