Ha van hited, semmi baj nem érhet!


Nem adhatod fel, hiszen álmaid várnak Rád! A próbatételeket csupán azért állítottad magad elé, hogy legyőzésükkel elég erőssé válj ahhoz, hogy meg tud valósítani őket!

Ne mondj le a szerelemről csupán azért, mert becsaptak néhányszor! Néz meg, mire tanított az élet. Állj ki magadért, ne alkudj meg! Valahol valaki csak Téged vár, nem adhatod fel!
Balgaság lenne nem felállni azért, mert néhányszor elbuktál. Minden pofon közelebb visz ahhoz, aki valójában vagy. Azért feszegetik a határidat, hogy le tudd rombolni őket. 
Felháborodsz, megsértődsz és elkeseredsz, ha valaki bírál, de teljesen természetes, ha ezt Te teszed magaddal. Az életben összesen nem bántanak annyit, mint amennyit Te bántod magad. 
Semmit nem tükröz a külvilág, ami nincs ott a lelkedben. Te hívod életre mások viselkedését magaddal szemben. Ha Te nem tartanád szerethetetlennek magad, észre sem vennéd, hogy valaki ezt gondolja Rólad. Nem tudnál azonosulni vele. 

Azt értsd meg végre, hogy minden belőled indul ki, és Benned ér véget.
Nem az a megoldás, ha feladod. Legyen bármilyen fájdalmas most az élet, éppen elég erő van Benned, hogy elérd a csillagokat. Ugorj egy hatalmasat, bízz magadban, és semmi nem lesz elérhetetlen Számodra! Méltó vagy arra az életre, amire vágysz! Azért vágyakozol, mert belül már a Tiéd. Mindenki arra vágyik, ami az övé. 
Ha van hited, semmi baj nem érhet! 

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


Megjegyzések