Na bántsd magad tovább!Gondolkodtál már azon, hogy ideje lenne abbahagyni az önmarcangolást? Ne bántsd magad tovább! A legjobbat érdemled mindenből! Akkor is, ha hibáztál. Akkor is, ha egykoron bántottál másokat. Ma már csak az számít, mit tanultál belőle, s hogy többé nem követed el mégegyszer ugyanazt a hibát. Ezektől a tévedésektől váltál egyre jobb emberré. Ezáltal nemesedett a lelked. Általuk tanultad meg értékelni a jót.


Akkor se bántsd magad, ha hosszú időn keresztül elviselted a szenvedést. Ha hagytad, hogy megalázzanak, megszégyenítsenek, beléd rúgjanak mások. Mikor a régi szenvedés programok áldozat szerepben tartottak. Mindezt meg kellett tapasztalnod ahhoz, hogy fel tudd fedezni és el tudd engedni a régóta cipelt terheket. 


Légy büszke magadra végre! Légy büszke arra, aki vagy! Vedd sorra azon tulajdonságaidat, amiket szerethetőnek vélsz. Ezekre figyelj néhány napig! Ne a hiányra koncentrálj. Észre fogod venni, hogy már nem is olyan borús a világ. Amint értékelni és becsülni tudod azt, aki vagy, észreveszed, hogy a többi ember is úgy értékes, ahogy van. Amint látod önnön szépséged, a világ is hihetetlenül szép hellyé válik. És hidd el, úgy fogod vélni, hogy egy ilyen világban már érdemes élni.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.htmlMegjegyzések