Engedd el a ragaszkodást!






Észrevetted, hogy a ragaszkodás folyamatos félelemben tart? Azt sugárzod az Univerzumba, hogy nem bízol a sorsodban.

Ragaszkodunk tárgyakhoz, helyzetekhez, emberekhez, sőt még félelmekhez is. Megakadályozzuk, hogy az élet haladjon tovább, megállítjuk a természetes áramlást. A feladatok azért jönnek, hogy megoldjuk őket, és lépjünk tovább. 

Van, aki képes betegen tartani magát, mert azt hiszi, így maga mellett tarthatja szeretetteit. Egészen szélsőséges helyzeteket teremt a ragaszkodás. Rombol. Függőségben tart. Magadhoz láncolsz egy embert, de nem veszed észre, hogy a lánc másik végén te vagy. Ennek egyenes következménye a boldogtalanság. Aki menni akar, azt engedd el! Hiába próbálsz manipulálni, az érzéseit nem tudod befolyásolni senkinek. Ha valaki nem szabad akaratából van melletted, az bizony tovább fog lépni. Az ellenkezőjét éred el annak, amit szeretnél. A szeretetet nem lehet kizsarolni. Az igaz szeretet nem birtokol, hanem szabad.  És ne feledd, aki a tiéd, az a tiéd is marad. Akit neked szánt a sors, megtalálja a hozzád vezető utat. 

Ha önértékelésedben elég stabil vagy ahhoz, hogy szeresd önmagad feltételek nélkül, nem törekszel majd arra, hogy mindenáron magad mellé láncolj valakit. Meg fogsz lepődni, mennyien akarnak majd hozzád kapcsolódni. Az ilyen ember ragyog és szeretetet áraszt magából. Akkor fog megérkezni az, akinek lelke kapcsolódik a tiédhez. Addig csupán játék, játszma az egész…


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




MentésMentés

Megjegyzések