Kinek vagy jó, és kinek nem


Vannak emberek, akiknek akkor sem leszel elég jó, ha mindent megteszel értük, és életed legjobb formáját nyújtod. Hiába erőlködsz, hiába próbálsz megfelelni, minden kevés nekik.
Te még mindig hiszel a szép szavaknak, pedig többször becsaptak, Beléd rúgtak, elhitették Veled, hogy rosszul látod a valóságot. Várattak évekig, s nem vetted észre, hogy ez egy csapda, illúzió. Mert annyira vágysz egy ki szeretetre, hogy még arra is hajlandó voltál, hogy teljesen feladd önmagad. Átalakultál egy másik ember igényei szerint, akinek így sem vagy elég jó. Na nem azért, mert nem szeret Téged, hanem azért, mert nem szereti saját magát.
S mivel Te is szerepeket játszottál, hogy szeressenek, egyre inkább eltávolodtál magadtól.

Hidd el, az az ember, aki valóban szeret, a legrosszabb formádban is értékel Téged. Csodálatosnak lát akkor is, amikor ezt nem látod magadban. Elfogad, és így szeret, ahogy vagy. 

Nem várat, és úgy cselekszik, ahogyan beszél. Az érzéseid fontosabbak neki, mint a körülményei és az egója. Nem a kifogásokat keresi, miért nem tud időt tölteni Veled, hanem mindent hátrahagy a társaságodért. Szavaival és tetteivel is felemel, nem kívánja, hogy más légy.
Így szeret, ahogy vagy, és imádja a társaságodban önmagát.

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

Megjegyzések

Megjegyzés küldése