Ne aggódj!


Ne aggódj olyan dolgok miatt, amik nagy valószínűséggel meg sem történnek. Az emberek éveket képesek eltékozolni úgy, hogy vagy a múlton rágódnak, vagy aggódnak a jövő miatt. 

Biztosan bebizonyosodott Számodra is, hogy aggodalmaink nagyrésze teljesen felesleges. Az élet sokkal kreatívabban oldja meg a helyzetet, mint mi azt valaha elképzeltük. Ne akarj minden tudni, ne gondolkozz állandóan! Egyszerűen csak tudd, hogy minden szituációra létezik egy megoldás. Akkor is, ha fogalmad sincs róla. 

Legyen az akár egy embertársad, akár egy helyzet, ha el tudják venni Tőled, nem érdemli meg, hogy megtartsd. Ami a Tiéd, azon pedig felesleges aggódni, mert a Tiéd marad.

Mi lenne, ha most maradéktalanul elfogadnád sorsodat? Ha hinnél abban, hogy sokkal bölcsebb és kreatívabb voltál, amikor odafent megírtad életed eseményeit? 
Mi lenne, ha mától nem azért fohászkodnál, hogy legyen vége, hanem azért, hogy meglásd, mi a tanulnivalód? Hiszen ha a megértés megszületik Benned, már nincs létjogosultsága a félelmednek. Megtanultad a leckét...

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


Megjegyzések