Vajon hiszed-e?Vajon hiszed-e, hogy megkapod mindazt, amit fizikai szemmel még nem látsz? Hiszed-e, hogy Neked jár mindez? 

Tudsz-e minden kétségbeesett nap után is kitartani egy cél mellett, ami iránt elköteleződött lelked? Vagy hagyod, hogy letaglózzanak a hétköznapok, letörjön néhány rosszindulatú kritika, befagyassza lelked egy zárt szívű személy? 
Miért hiszed el a világnak, vagy bárki másnak, hogy nem érdemled meg? Ugyanakkor miért nem hiszel lelked szavának? Érzéseid az egyedüli biztos iránymutatók az életben. 
A másik ember saját blokkjait közvetíti feléd. Szavaiban ott vannak a félelmei, a múltban elszenvedett fájdalmai. SEMMIT nem tud a Te utadról. Fogalma sincs róla, hány hegyet másztál meg, hány gödörből húztad fel magad, és nem volt ott, amikor egy-egy pokoli kín után újra fel kellett állnod. Nem ismeri szíved vágyait, nem érzi lelked. Nem ismeri azt a tervet, amit magaddal hoztál. 

Egyedül az a kis belső hang szolgálhat vezetődül. 
Vajon hiszed-e, hogy tetteidért jutalom jár? Vajon tisztában vagy vele, hogy minden pillanatban van választásod, s minden döntéssel jövőd formálod? Miért bíznád rá magad másra? Hogy valakit hibáztathass életed alakulásáért? 
Vajon tudod-e, hogy a felelősségteljes élet következménye a boldogság? Tudod-e, hogy minden, aminek megfizeted az árát, a Tiéd lesz egyszer? 

Mi lenne, ha egy napra, EGYETLEN napra végre hinnél MAGADban? Megéreznéd, hogy Tiéd a világ...

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


Megjegyzések

  1. Koszonom, hiszek es bizok onmagamban. Sok kemeny utat jartam vegig eletemben de legyosztem oket mert akartam. Mindeg a megerzeseimre halhatok.Keves emberben bizok meg es keves van az eletemben befogadva.Egyedul elek de sosem unatkozom, mindeg foltalalom magam valami kezmuves munkaval, vagy irassal.Erzekeny muveszlelek vagyok es csakis magamban bizok, sok csalodasom volt az eletemben hiszekenysegem es joindulatom miatt. De sosem vagyok falcs onmagamat adom es is jol erzem magam foleg ha segithetek masokon barmiben.Szeretem az eletet! Legyosztem egy sulyos depresziot mert akartam hogy jol mukodjon a kapcsolatom gyerekeimmel es embertarsaimmal.Bizzunk es higgyunk onmagunkban mindent legyozunk csak akarni kell egy eros ambicioval sikerul minden. Mondjunk sok mantrakat hogy; igenis jo vagyok, igenis megcsinalom, igenis talpra allok, igenis nevetni fogok es nem sirok! Koszonom a figyelmet Rozsika Kolozsvar.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése