Február 24. telihold és tízmilliószoros teremtő nap: A tisztánlátás ajándéka


"Különleges nap a mai. Feltárulhatnak előttünk olyan megoldások, melyeket eddig nem vettünk észre, pedig elképzelhető, hogy ott voltak körülöttünk. Az élet egy hosszú, akadályokkal teli út, melynek során elfordulhat, hogy téves elképzelések, álmok és illúziók vezetnek bennünket. De az új energiában egyre inkább felismerjük az élet igazságait és elengedjük azokat a terheket, amelyeket a hamis álmok és az illúziók okoztak. Megtanuljuk, hogy az igazi boldogság nem a küls tényezkön múlik, hanem a bels békén és az elfogadáson. A februári telihold a tisztánlátással ajándékozhat meg bennünket, hogy tudjunk különbséget tenni a vágy és az illúzió között. 

Az illúzió mindig egy téves vagy hamis elképzelés, míg a vágy egy motiváló er, amely elsegíti a fejldést és az életünk jobbá tételét. Az illúziók általában negatívan befolyásolják a gondolkodásunkat és viselkedésünket, míg a vágyak segíthetnek elérni a céljainkat. 

A jelen energiái arra ösztönöznek, hogy szintén szembenézzünk a saját érzéseinkkel, és felhagyjunk azzal, hogy állandóan megfeleljünk másoknak. 

Az emberek többsége szívesebben olvad bele a tömegbe, és viselkedik úgy, ahogy szerinte elvárják. Azonban az új energiában egyre többen vállalják fel önmagukat, és állnak ki a sorból, mert már nem kívánnak megfelelni az általános elvárásoknak. 

Pont azok az emberek viszik elre a társadalmat, akik mernek saját utakon járni. Akik követik a szívüket, azok mindig új dolgokat hoznak létre. k igazán merészek, nem félnek a változástól. 

Merj te is más lenni! Kövesd a szíved szavát! Nem baj, ha ez nem egyezik a szüleid által rád aggatod képpel. A lényeg, hogy jól érezd magad. 

Az illúziók elengedése és önmagunk felvállalása a legnagyobb ajándék saját magunk számára. Azt jelenti, hogy képesek vagyunk elfogadni a valóságot olyannak, amilyen, és nem ragaszkodunk azokhoz a dolgokhoz, amelyek valójában nem is léteznek. Ehhez fontos, hogy elengedjük azokat a gondolatokat és érzéseket, amelyeket az illúzióink keltettek bennünk. Vagyis elfogadjuk a valóságot anélkül, hogy bármilyen elítéletünk lenne. 

Tudom, ez egy hosszú folyamat. Egyfolytában törekednünk kell arra, hogy tisztán lássunk, és hogy elengedjük azokat a dolgokat, amelyek valójában nem szolgálnak minket. 

Így igazán szabadok lehetünk, és felfedezhetjük az élet új, izgalmas lehetségeit. 

Öveket becsatolni, felkészülni: elképesztően különleges hetek érkeznek, a földön lévő változás csúcspontját éljük. 


Kreatív gyakorlat a februári teliholdhoz:
Írj le egy olyan szituációt vagy élethelyzetet, amelyben az illúzióidtól vezérelve cselekedtél, és végül számodra rossz kimenetele lett! Írd le, hogy milyen érzéseket váltott ki belled, amikor rájöttél, hogy becsaptad saját magad. Mit tanácsolnál az akkori önmagadnak? 


Meditáció a februári teliholdhoz 

Ülj le egy csendes, nyugodt helyre, hunyd be a szemedet, és koncentrálj a légzésedre. Engedd el magad, és érezd, ahogy ellazul a tested. 

Lelki szemeid eltt megjelenik a telihold, melynek gyönyör fénye beborítja a testedet. Ez egy tiszta, ragyogó er, amely feltölti minden sejtedet. 

Ahogy jó mélyen lélegzel, észreveszed, hogy minden kilégzéskor, szürke ködfoltok hagyják el a testedet. Ezek a te illúzióid. 

Amikor tudatosan kiengeded magadból ezeket az energiákat, mondj egy pozitív mantrát magadban. Például: „Elengedem az illúziókat, és befogadom az igazságot”. Ismételd ezt a mantrát minden kilégzéskor. 

Amikor úgy érzed, megszabadultál az illúzióktól, akkor lélegezd be a telihold tisztító fényét. Érezd, ahogy a béke elárasztja a testedet, lelkedet. A fény eloszlatja a sötétséget, és minden illúzió eltnik. 

Töltdj, amíg szükséged van rá, majd térj vissza a jelenbe és nyisd ki a szemed." 

Idézet Guzsik-Mohácsi Viktória: 2024-es Holdnaptár és éves tervező könyvéből

Könyv rendelése: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések