Amikor a helyükre kerülnek a dolgok


Szia! Most csak megosztanám az örömöm :)

Eddig 3x voltam nálatok. 2 párkapcsolatin és egy anyagin.

Az 1. egy párkapcsolati volt, akkor csináltuk a hajóroncsosat. A jelenlegi kapcsolatom miatt mentem de jobbat kaptam. Az előző párommal 2 éve mentünk külön. Én hagytam el a viselkedése miatt, szerelmes voltam még, mikor elbúcsúztam tőle, de tudtam, nem maradhatok. Másfél évig próbáltam elengedni, de nem sikerült elszakadnom lélekben tőle viszont békülni nem akartam. Sok helyen jártam, hogy segítséget kérjek, de hiába. A ti oldásotok után végre megtörtént a csoda, elengedtem végleg. Beszélünk néha, találkoztunk is de már csak egy embert láttam benne és másképp érzetem iránta, másképp néztem rá. Azóta a jelenlegi párommal is könnyebben dolgozunk a kapcsolatunkon és ezért nagyon hálás vagyok!

A 2. alkalom az anyagi volt. Mindig jól kerestem de voltak hullámok. 1-2 éve megint mélyhullám ért anyagi téren, már nagyon zavart. Az oldás estéjén már kaptam hívásokat új munkákra, rá egy hétre volt a másik párkapcsolati oldás, azóta annyi munkám lett, hogy alig van szabadidőm de nagyon élvezem! Erre vágytam! Pörgök és jól keresek :) Még erősítem a hitem, hogy ez így marad, söt egyre jobb lesz, de nagyon nagy segítséget kaptam tőletek! 

A 2. párkapcsolatira a jelenlegi párom is jött. Ő eddig nagyon gyerekes volt, ami nem csoda mert bennem meg az erő volt tulbuzgó. Amióta voltunk nálatok, a párom egyre férfiasabb a számomra :)

Nagyon szépen köszönök mindent! Karolina

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


Megjegyzések