A legnehezebb időszakok Téged szolgálnak


Hidd el, nincs olyan ember, ki sosem aludt még el sírva. Mindenki életében vannak nehéz, fájdalmas időszakok. Ezek a mi legnagyobb tanítóink. 
Nélkülük sokkal kevesebbek lennénk. Ha nem járnánk a mélyben, sosem értékelnénk a magasságot. Ha nem tapasztalnánk meg a magányt, nem lenne értéke Számunkra a szeretetnek. Ha nem engednék el a kezünket, nem tenne boldoggá, ha valaki felemel. 
Ha nem aláznának meg női/férfi mivoltunkban, nem ismernénk fel az igaz szerelmet. Ha nem tudnánk, mint jelent boldogtalannak lenni, a boldogság érzése sem létezhetne. 

Hiszen a világban minden viszonyítás kérdése. 

Betegség nem létezik. A betegség egy hiány, az EGÉSZ-ség hiánya. 
A sötétség nem létezik. Az csupán a fény hiánya. 
Félelem nem létezik. A félelem a szeretet hiánya. 

Az egyik a másik nélkül nem létezik. 
A szeretet sem ér semmit, ha nincs gyűlölet. A szerelem értéktelen, ha még nem okoztak fájdalmat Neked. 
A boldogságot nem ismered fel, csak ha jártál már a pokolban. Minél mélyebbre süllyedtél, minél jobban mart és fájt, annál hatalmasabb lesz a szeretet szívedben. 

A nehéz, szenvedésekkel teli időszakoknak sokkal nagyobb jelentőségük van, mint gondolnánk. Megtanítanak az élet valódi értékeire. Figyeld meg, a viharok után megtisztulnak a gondolataid, az érzéseid. A viharok után mindig fényesebben ragyog a nap. Fellélegzünk, és hálát adunk a sorsnak, amiért megerősödve, stabilan állunk a lábunkon. 

Addig is tudatosítsd magadban, hogy sok ember cserélne Veled sorsot. Rengeteg ember van, aki Nálad sokkal nehezebb helyzetben van. Mindig lesznek szegényebbek, betegebbek, boldogtalanabbak és hányatottabb sorsúak Nálad. 
Ha lenyúlsz a mélybe és megfogod egy embertársad kezét, vele együtt önmagadat is felemeled. 
Ha körbenézel a világban, rögtön jobban értékeled majd sorsodat. Azonnal hála érzése fogja eltölteni a szívedet. 

Hiszen MINDEN viszonyítás kérdése. Légy hálás a fájdalmaknak, mert ha megéled őket, akkor képes leszel a boldogságot is megélni. 

És ne feledd: minden úgy van jól, ahogy van. Csak az történhet Veled, amit a sorskönyvedbe írtál. Bízz abban, hogy tudatos ÉNed tökéletes tervet készített. Fogadd el a helyzeted és ha jártál a pokolban, ünnepelj, mert hamarosan belépsz a mennyország kapuján. Rád talál a boldogság. 

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


Megjegyzések

Megjegyzés küldése