Ne dugd homokba a fejed!



Meggyőződésem, hogy nem tudod a problémáidat legyőzni… Egyetlen dolog, ami képes megoldani életed bámilyen helyzetét az, ha önmagad győzöd le. 

Amit Te problémának vélsz, az csupán megoldandó feladat, melyet lelked idézett elő, mert szükséged van ajándékára. 
Szükséged van arra, hogy erősödj általa… Méghozzá úgy, hogy megoldásával legyőzöd magad…. átléped a korlátaid. Egész egyszerűen többé válsz általuk. 

Életed nehéz időszakai inkább áldást jelentenek, mint átkot. Egy-egy vihar után megtisztul körülőtted a világ. Új életre kelnek kapcsolataid, eltűnik minden, ami elveszi az erődet. 

Meglehet, hogy minden vihar egyik célja az elengedés… Meg kell válnod azoktól az erőktől, amik a zavart okozzák. 

A nehéz, lelket próbáló időszakok azok, melyek helyükre teszik a dolgokat. A végére kitisztul előtted, ki is vagy valójában. 

Ne dugd homokba a fejed kérlek! Attól még ott a probléma, hogy nem akarsz tudomást venni róla…. ott a konfliktus, ott a félelem, a fájdalom… Ezek mind útjelzők, amik segítségül szolgálnak Neked.

Egyetlen lehetőséged az, hogy szembenézel a félelmeddel, és érzéseid ellenére is cselekszel. Kiállsz önmagadért, nem visszahúzódsz a sarokba. 

Ha farkasszemet nézel a problémával, már el is veszítette ereje nagyrészét. Ha tudatosítod magadban, hogy Te legyőzhetetlen vagy, akkor nem éreznek majd késztetést arra, hogy leigázzanak. 
Tudod, hogy a világban mindennek és mindenkinek megvan a maga helye. Az életedért senki más nem felelős. Itt az ideje tisztelni magad annyira, hogy kezedbe veszed a sorsodat. Kihúzod a homokból a fejed, és bármennyire is félelmetes a helyzeted, szembe mész vele. Én tudom, hogy képes vagy rá! 

Óriási erő lakik a szívedben, de ezt csak akkor fogod megtapasztalni, ha a félelmeid ellenére cselekszel! 

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu




Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

Megjegyzések