A jövő nemzedékeAz elmúlt néhány évben rengeteg tiszta lélek érkezett a földre, főként a feltétel nélküli szeretetet hozták el nekünk. 

Ezek a kis lelkek főként a megtisztult párokhoz, az egymásra talált lélektársakhoz érkeznek. Ez (is) lehet az oka annak, hogy több pár eddig hiába próbálkozott, nem érkezett a gyermekáldás. Sok meddőségi probléma oldódik meg hirtelen. 

Az utóbbi években megfigyelhető, hogy a szülő nők életkora eléggé kitolódott. Senki ne érezze magát elkésve, ha 40-42 éves kora ellenére még nem érett anyává. Megvan a módja, hogy sejtjeit fiatalon tartsa és akkor vállaljon gyermeket, amikor élete megérett rá. 

A test egyre inkább tiltakozik a feldolgozott, agyon tartósított élelmiszerek iránt, melyek teljesen felborították az emberek hormonrendszerét. A testi tisztulással egyenes arányban pedig a lélek is tisztul, ideje feldolgozni a blokkokat, melyek nem engedik a tartós, feltétel nélküli szerelmen alpuló párkapcsolatot és a gyermekáldást életükbe.

Türelem, kitartás minden párnak. A jövő legjobb gyógymódja a szeretet-terápia :)

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések