Különleges életeink...


Nagyon sokat gondolkodtam, megírjam e a történetem, de aztán úgy döntöttem, hogy megteszem név nélkül, mert lehet, hogy segítek valakinek. Azt hiszem a történetemről megoszlanak majd a vélemények. 

Az előzményekről annyit: 32 éves fiú vagyok, és sajnos gyerekkorom óta (13-14 éves lehettem) észrevettem, hogy nem izgatnak a lányok, inkább a fiúkhoz vonzódom. Én ezt nem akartam elfogadni, és vágytam "normális" lenni. De sehogy se ment. Aztán 25 éves koromban annyira magam alá kerültem, hogy drogozni kezdtem. Nem aludtam éjszakánként, buliztam, menekültem önmagam elöl. Majd kialakítottam egy kapcsolatot egy nálam idősebb férfivel. Ez 5 évig tartott. Rendkívül magányos és szerencsétlen voltam, amikor is megkíséreltem megölni magam. Szerencsére életben maradtam. 

Ekkor kerültem el oldásra Fehérvárra egy barátom által. Persze, nem igazán volt kedvemre, de mikor megismertem Vikit, azt éreztem, ő az, akinek talán végre meg tudok nyílni. Ez így is lett. Az oldások által kezdtem önmagam megérteni, és készen álltam rá, hogy megszabaduljak a rám pakolt régi-régi átkoktól. 

Megtudtam, hogy egy bukott lélek vagyok úgymond, és több féle átok hat rám és befolyásoltság alatt vagyok. Kb 6-8 hónap kellett ahhoz, hogy ezeknek a magját kiirtsam magamból. Közben ez elég fájdalmas volt, lelkileg feldolgozni. S bár fél évig nem igazán mozdultam ki otthonról, mert dolgoztam fel a problémákat, és értékeltem át az életem, teljesen kicserélődtem. Sokszor volt bennem, hogy feladom, de kitartottam. Elkezdtem másként tekinteni a fériakra és a nőkre is, kezdtek megváltozni az érzéseim, egyik napról a másikra letettem a drogokat, elkezdtem méregteleníteni, s bár a kedélyállapotom nagyon hullámzó volt, egyre tovább tudtam tartósan jól érezni magam. Ez amiatt volt szerintem, mert elkezdtem megérteni a dolgokat és azt, hogy ez hogyan alakult ki bennem. Sokat bántottak a szüleim de most ezt megbocsátottam nekik. 

Fél évvel ezelőtt a parkban futás közben megismerkedtem egy lánnyal, akivel éjszakákat beszélgettünk át, és elkezdtem vonzódni felé. Megérintett a lelke, és úgy éreztem, szeremes vagyok. Azt éreztem, ezért érte meg életben maradnom. 

Sokáig tartott a folyamat, de megérte. Fél éve boldog kapcsolatban élek, s lassan családot tervezek. S bár azt érzem, még nem minden eseményt dolgoztam fel a multból, mindenképpen a legjobb úton haladok efelé. 

Igen, az embereknek megvan a lehetőségük arra, hogy szerelemben, boldogságban és nyugalomban éljenek, de ehhez szembe kell nézni lelkük sötét oldalával. XY
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

Megjegyzések