Tapasztald meg annak az igazságnak a teljességét, ami elől menekülsz, és változni fogsz!


Sokszor olyan – lelki fejődésünkhöz szükséges – megtanulandó lecke „közeledik” felénk, amellyel nem akarunk szembesülni, ezért hagyjuk, hogy a szellemiből lesüllyedjen a lelki tartományba, majd onnan még mélyebbre.
Ezek mind-mind kibillentenek az egyensúlyunkból, gátolják szervezetünk energiaáramlását. Elakadásokat, blokkokat alakítanak ki, működési zavarokat okoznak egyes szerveinknél, majd fizikai tünetként testi szinten is megjelennek.
Amiről nem veszünk tudomást, azt hisszük, hogy nincs. A stratégiáink sokszor rosszabbá teszik a dolgokat.
Tapasztald meg annak az igazságnak a teljességét, ami elől menekülsz, és változni fogsz! Hagyd abba a taktikát, hogy minden elöl elfutsz! Nézz szembe a betegséggel úgy, hogy kerüld el az önrombolást és a szenvedést. Tanulj tőle!
Az életút (életrend) megváltoztatása a belső hívás meghallása, a magasabb akaratnak való engedelmesség, s a szeretet törvénye által érhető el.
A hit manifesztációs állapota, a hit információt energiává, energiát anyaggá transzformáló képességének megértése, „a hit teremtő hatalom” igazságának felismerése, erő és bátorság koncentrációja szükséges a nehézségek leküzdéséhez és a változások megéléséhez.

Forrás: Késmárki László: Test-lélek szótár II. A betegségek lelki, mentális és karmikus okai Ankh Kiadó 2014.






Megjegyzések