7 gyakori szinkronicitás, amire sajnos nem figyelünk fel





A szinkronicitás a jelentőséggel bíró „egybeesések” fenoménje, amely a mindennapi életben fordul elő és egyszerűen nem lehet magyarázatot találni rá. Fittyet hány az egyszerű magyarázatokra, köszönhetően a tökéletes időzítésnek és annak, hogy milyen remekül egybeesik életünk teljesen más dolgaival. Ez gyakorlatilag egy jel, hogy a jó úton haladunk és összhangban vagyunk az Univerzum folyamával.

7 gyakori szinkronicitás, amire sajnos nem figyelünk fel

Itt van 7 gyakori szinkronicitás, amelyet akkor tapasztal meg valaki, ha magas szintű harmóniában van az Univerzummal. Legközelebb, ha ilyeneket tapasztalsz, akkor van okod a megnyugvásra, mert összhangban vagy az Univerzum energiáival.


1. Olyan ismétlődő számokkal való találkozás, mint az 111, 222 vagy 333

Talán ez a leggyakoribb jel, amit az ember kap az Univerzumtól. Van, aki úgy tartja, hogy ezek a jelek a szellemi vezetőktől vagy angyaloktól származnak, akik jelezni akarják felénk, hogy a jó úton haladunk, vagy egyszerűen csak útmutatást akarnak adni.


2. Gondolunk valakire, és az rögtön felhív vagy üzen nekünk

Ez egy kifejezetten gyakori szinkronicitás, amiről a legtöbb ember azt tartja, hogy pusztán véletlen egybeesés. Onnan tudhatjuk, hogy valakinek van egy ilyen szinkronicitása, ha azt mondja “pont épp rád gondoltam!”. Minden körülöttünk levő dologgal összeköttetésben állunk, ennek a kapcsolatnak pedig van egy energiaszintje. Ez a jelenség ezen az energiaszinten alapszik.


3. Gondolatban halljuk egy dal első sorait, pont mielőtt a rádió játszaná

Veled is megtörtént már, hogy dúdoltál magadban egy dalt és pont akkor szólalt meg a rádióban vagy a bevásárlóközpontban? Ezt sokan megtapasztalhattuk már. Naivak lennénk, ha ezt puszta véletlennek tartanánk, amit minden ember átél. Amikor rá vagyunk hangolódva a pillanatra, a szellemi képességeink felerősödnek. Elménknek vannak pre-kognitív képességei, ami annyit jelent, hogy néha képes válaszolni olyan stimulusokra, amelyek még nem érték el testünket, amelyeket még nem érzékeltünk.


4. Hirtelen válaszokat kapunk olyan kérdésekre, amelyek egy ideje foglalkoztatnak

Talán azon töprengsz, hogy mi legyen a következő lépés a karriered építéséhez, vagy egy nagyobb projekthez lenne szükséged tanácsra. Talán egy jelre vársz abban a kapcsolatban, amiben éppen vagy. Anélkül, hogy tudatosan keresnéd ezekre a választ, a szinkronicitás a legváratlanabb és legfurább módon gördíti eléd a válaszokat olyan problémákra, mint ezek.


5. Nevetségesen tökéletes időzítés

Lehet, hogy könnyedén siklunk végig a forgalomban, mert mindenhol zöld lámpát kapunk, vagy valahol éppen a legjobb időben érkezünk meg. Ha jó az időzítésünk és együtt sodródunk az Univerzummal, akkor biztosak lehetünk abban, hogy azon az úton haladunk, ami még több szinkronicitást sodor elénk. Ha az Univerzummal dolgozol, akkor cserébe az Univerzum is neked fog dolgozni.


6. Pont azt kapjuk ajándékba, amire régóta vágytunk, anélkül, hogy bárkinek is mondtuk volna

Talán van egy könyv, amit régóta el akartunk olvasni, esetleg egy új kütyüt keresünk mindenhol, de senkinek nem beszéltünk ezekről. Egyfajta bakancslistán vannak, amiket magunknak szeretnénk megszerezni. És egyszer csak egy barát, egy rokon vagy a partnerünk megajándékoz vele a semmiből: “Nézd, megláttam ezt és arra gondoltam, talán érdekel téged!”.


7. Hirtelen találkozunk valakivel, aki épp ki tud segíteni abban a helyzetben, amiben épp segítségre lenne szükségünk

Egyszerűen fogalmazva, az Univerzum kirángat belőle. Azok az emberek, akikre szükségünk van az életben gyakran szikronisztikusan, jó időben és jó helyen jelennek meg, ha kellőképpen ráhangolódtunk a pillanatra. Az a valaki, akivel szóba állunk a pékségben sorban állás közben, vagy ha találkozunk valakivel egy bulin – talán pont ők lesznek azok, akik segíteni tudnak nekünk valamiben.

Ha több szinkronicitással akarunk találkozni életünkben, talán a legjobb tipp az, hogy találkozzunk az Univerzummal félúton. Ne dőljünk hátra és várjuk, hogy az Univerzum átnyújtson egy nyalókát – mert nem fog. Ha beletesszük az energiánkat, ha a rezgéseink megegyeznek azzal a valósággal amit magunknak akarunk és részt vállalunk azáltal, hogy szívünk, gondolataink és lelkünk is összhangban van azzal amit el szeretnénk érni, akkor az Univerzum segíteni fog ezen az úton haladni.




Megjegyzések