A mudrák hatása


Sokan kérdeztétek: Milyen élettani folyamatok játszódnak le a mudrák végzése alatt? Mi a jelentése ezeknek?

A mudrák hatása

Gyakori a melegség érzete (a fokozottabb izzadás), mely a testet tisztító gyógyulási folyamat része. 
Jelentkezhet a végtagok és a test különböző pontjainak bizsergése. Ez bizonyítja a test finomhangolását és energiával való feltöltődését. Jelzi, hogy a nadi csatornákat az energia milyen mértékig tisztította ki, és hol áramlik akadálymentesen. A bizsergő érzés ott jelentkezhet, ahol az energia éppen áramlik a testben. 
Ásítás, fáradékonyság is velejárója a folyamatnak a túlzott magnetikus gyógyító energia bevitele miatt. Ezt a szervek fokozottan elnyelhetik. Ha tud, aludjon egyet és az energiák elrendeződnek, átíródnak a megfelelő szervre.
Az ásítás és csuklás is azt sugallja, hogy stagnál a prána.
A hideg verejtékezés a keringési rendszer problémájára figyelmeztet. Ebben az esetben jobb megállítani a gyakorlatvégzést, és várni, amíg a test élettani folyamatai (eredeti állapota) visszaállnak.
Megfigyelhető a karok spontán mozgása. Ez az egyes testrészek energiasűrűségére utalhat.
A karok spontán (felfelé vagy lefelé) mozgása a finom energiacsatornák (nadik) és az aura tisztulásának jelei.
A karok spontán (oda-vissza) mozgása a nadik tisztulása mellett az éterikus test káros energetikai kapcsolatainak kiküszöbölését jelezheti.
A spontán (balról jobbra) végzett kézmozdulatok a csakrák harmonizációját és a fő csatornákban a pszichikus energia aktiválódását jelzik.
A karok kör alakú vagy elliptikus spontán mozgásai a kártékony tudatalatti programok megszün- tetésére utalnak.
Az íves kézmozdulatok a mély átalakulási folyamatok és az elme tisztításának jelei. Ellazul az elme, a test valamennyi izma, belső nyugalom árad a tagjaiba.
Sokszor nehéznek érezheti az egyes testtájait (hőérzettel, bizsergéssel járhat együtt). Ez a szervezetben a kozmikus erők koncentrációját jelzi.
A fej spontán mozgásai arról tanúskodnak, hogy az energia ezen a területen is törli a torlaszokat.
Fokozódhat a belső észlelési tevékenység, a tudatalatti megtisztulása által egyre gyakrabban képek, szokatlan hangok, látomások, érthetetlen és kellemetlen érzések törhetnek felszínre. A tudatalatti elme megszabadul energia „hulladékától”.
A negatív érzelmi minták, traumák, fájdalmak feloldása során megérzések, pszichikus képességek alakulhatnak ki.
Boldogság, öröm, kiegyensúlyozottság érzése a leggyakoribb élmény.
Amikor a kezeket egyre erősebb energiaburok veszi körül (azaz bármely élőlény megérzi az Ön delejes simítását), akkor a kozmikus energiák testbe építése egyre könnyebbé válik. Akár másokat is képes lesz gyógyítani, nemcsak saját magát.

Forrás: Késmárki László: A mudrák titkos kódja Ankh Kiadó 2018.




Megjegyzések