A nagy döntések ideje




2012 decemberében az emberiség várt valamire… Várt egy egész világot megrengető változásra. Hittük, hogy ez a változás megállítja a pusztulást, hiszen mindenki tapasztalta, hogy a régi világ már nem tudja fenntartani önmagát. 


Úgy vélem, az emberiség korántsem volt felkészülve egy ekkora erejű változásra, a tudatszint messze alulmaradt attól, ami előidézhette volna azt az átalakulást, amire szüksége van a Földnek. Így 2012 végén csupán a tisztulás folytatódott tovább. Egyre nagyobb megoldandó feladatokkal találtuk szembe magunkat, és amiről nem vettünk tudomást, máshol, más formában jelentkezett újra. Egyre inkább éreztük, hogy most nem tudunk elmenekülni, önmagunk elől nincs hova bújni. 


Az emberek egy része érezte lelke hívását, és ennek hatására elkezdte jobban megismerni önmagát. Elkezdte levetni a múlt nehéz terheit, és ahogy egyre nagyobb fény gyúlt a lelkében, észrevehette, hogy köré gyűltek a melegedni vágyók. Az ébredezők más embereket is arra késztettek, hogy fényt gyújtsanak magukban. Így kezdett el emelkedni a rezgésszint annak a szeretetnek a hatására, ami végre utat tört magának bennünk. 


A megemelkedett rezgésszint hatására a fizikai test is átalakulásnak indult. Az emelkedett állapotot nem lehet alacsony rezgésű táplálékkal fenntartani, ezért rengeteg ételallergia és intolerancia alakult ki. Számtalan fizikai tünet adta tudtunkra, hogy változtatni kell. Aki fokozatosan elkezdett visszatérni a természetesebb életmódra (pl. adalékanyag mentesség, több nyers zöldség és gyümölcs, sport a szabad levegőn, stb.), és emellett lelkileg is dolgozott magán, annál hamar jött a pozitív változás. 


Sorsunk fontosabb találkozásait még odafent megbeszéltük, így rengeteg ikerlélek találkozás történt az elmúlt években. Születésünk előtt pontosan tudtuk, hogy ezek a kapcsolódások mekkora jelentőséggel bírnak. Tisztában voltunk vele, hogy ez a tiszta, feltétel nélküli szeretet fogja meggyógyítani a bolygót. Pontosan tudtuk, mikor és hol van szükségünk erre a találkozásra. 


Azonban az emberek nagyobb része még nem tartott ott, hogy meg tudja élni ezt a kapcsolódást. Nem dolgozták még fel a múlt sérelmeit, nem tudtak megbocsátani, elengedni, és főleg elfogadni a szabad akaratot. Így általában az egyik fél kihátrált és megkezdődött a kínlódás. Az ikerlélek találkozások rengeteg változást indítottak meg, hiszen elkezdték keresni a bennük rejlő kérdésekre a válaszokat. Felgyorsult a fejlődés és egyre több falat bontottak le maguk körül, és többségüknek végül sikerült megnyitni a szívét. 


A valódi, feltétel nélküli szereteten alapuló kapcsolatok arra ösztönzik a körülöttük élőket, hogy ők is megnyíljanak és rátaláljanak arra a csodára, aki ott él bennük. Hogy végre megengedjék, hogy szeretve legyenek. 


Még ha kicsit megkésve is (legalábbis így érezzük, ámbár tudjuk, hogy minden a megfelelő időben történik), a jelenben rengeteg pár kapcsolata teljesedhet be végre.


Azért fogtam a  bevezetőt ilyen hosszúra, hogy jobban megértsük, miből ered az, ami jelenleg körülöttünk történik. 


Azok a változások, amiket néhány évvel ezelőtt vártunk, most érkeznek meg a Földre. Minden felbolydult. A magasabb rezgésszinten élők teljesen leválasztódnak az alvókról. Azokról, akik nem képesek életük irányítását kézbe venni, akik mindig mást okolnak szenvedéseikért. Ezek az emberek most hibást keresnek, és megtámadják azokat, akik harmóniában élnek. Az irigység, a kapzsiság, a rosszindulat most kegyetlenül felerősödik. A legszélsőségesebb gonoszságtól sem riadnak vissza, hiszen azt érzik, nincs veszítenivalójuk. 


Egy óriási változás kezdődött meg, amire évekig készítettek elő bennünket. Ha eddig még nem kezdted el a tudatos változást, akkor állj neki minél előbb. Erősítsd az ébredők táborát. Nem könnyű, de megéri. 


Ebben az időszakban  rengeteg ember hagyja el a földet és dönt úgy, hogy inkább odafentről segíti a felemelkedést. Sokan adják fel, mert azt érzik, nem képesek megoldani azt a káoszt, ami körbeveszi őket. 


Arra kérlek, senki mást ne okolj az életedért. Nézz a tükörbe, és tudatosítsd, hogy minden, ami körülötted van, azt te hoztad létre, megoldani is csak te tudod.


Bárcsak azt mondhatnám, hogy rövidesen minden rendben lesz, és végre könnyen megoldódnak a helyzetek. A valóság mást mutat. Talán kemény szavak ezek, de a következő években mindenki megeszi, amit főzött. Nem, nem az élet és a sors ilyen kegyetlen! Learatjuk, amit elvetettünk. És ezért senki más nem felelős, mint önmagunk! Bárhol felálhattál volna, ahol ülve maradtál, és fordítva! Minden döntést te hoztál


Most kiderül, kit milyen fából faragtak. Kiderül, képes vagy-e megharcolni önmagaddal, vagy süllyedsz tovább. 

Felvállalod végre a felelősséget és emelkedsz, vagy még lejjebb taszítod magad! A döntés ismét a tiéd!


Kellemes ébredést  kívánok!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések