A próbatételek időszaka


Ha szétnézel magad körül, tapasztalhatod, milyen enerváltak az emberek. Sokszor értelmetlennek tűnik minden, sok esetben még mi is teher vagyunk önmagunk számára. 
Fáradt a lélek, diszmarmóniában van a külvilággal. Bele van fásulva a hétköznapokba, nincs ami töltse. Igyekszünk a boldogság forrására lelni, de elég nehezen sikerül. Az ember aludna, pihenne egész nap, ha lehet, egyedül. 

Emellett szabadulnak fel a régi sérelmek, emiatt alakulhatnak ki feszült viszonyok. Sokszor nem is a másikra haragszunk, hanem önmagunkra, de próbáljuk valakire rávetíteni.

Éjszaka is erőteljes tisztulásban vagyunk, ez többféle képpen megnyilvánulhat: vagy állandóan aludnánk, vagy álmatlanságban szenvedünk. Gyakoriak a rémálmok és a szürreális képzelgések.

Sokan küzdenek pánikrohamokkal, lehet egy állandó feszítés a mellkasban, szívfájdalmak, nehézlégzés, tompa fejfájás, szédülés.

Észre fogod venni, hogy azon embertársaid, akik más rezgésszinten vannak, mint Te, egész egyszerűen "kirakják" magukat az életedből. Az elkeseredett emberek orvul támadhatnak Rád, ha nem tudják kezelni az indulataikat. Az élet megteremti most azokat a szituációkat, amik vízválasztók lehetnek a kapcsolatokban. 

Ez a próbatételek időszaka. Érezheted, hogy feszegetik a határaidat. Nincs ok elkeseredni, hiszen most megtalálhatod a saját erődet és megtapasztalhatod, hogy képes vagy bármire! Feltéve, ha nem adod meg magad a nehézségeknek. 

És hidd el, erre óriási szükség van, hiszen az álmaid várnak Rád, és a megvalósításukhoz kitartásra, bátorságra és erőre van szükség. Azt pedig megadja Neked ez az időszak. 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések