Elindulni egy másik útonÉrezted az utóbbi időben, hogy bármennyire is igyekszel, képtelen vagy abba az irányba haladni, amerre szeretnél? 

Talán te is beleragadtál egy élethelyzetbe, és régóta várod a megfelelő alkalmat arra, hogy ki tudja törni végre. Lehet, hogy egyre többször lett úrrá rajtad az elégedetlenség. 

A mozdulatlanság a frusztráció érzését keltheti bennünk, s egyre inkább megfogalmazódik, hogy ideje változtatni, ha nem akarjuk, hogy fejlődésünk lassú és unalmas legyen. 


Bárhol is tartasz az életedben, tanulj meg örömöt lelni abban, amit csinálsz! Teljesen mindegy, hogy milyenek a körülményeid, tekintsd a fejlődés lehetőségének! 


Ha bizonytalannak és lehangoltnak érzed magad, ne sajnáld az időt arra, hogy töltekezz! Vedd észre magad körül a szeretetteljes pillanatokat! 


Ha fontos döntésre készülsz, tudd, hogy elérkezett a megfelelő pillanat! Ne halogass tovább, mert az élet csak halad, és egyre nehezebb lesz. A belső zaklatottság, a feszültség mind jelzés, hogy ideje másképpen élni. 

Itt az idő a legfontosabbnak lenni a saját életedben és nem mások igényei szerint alakítani a mindennapokat. Ne feledd: mindezt nem önzésből teszed, hanem azért, mert megtanultad, hogy te légy a legfontosabb az életedben. Ezzel mutatsz példát, és az örömöd tovább terjed majd azokra, akikkel találkozol utad során. 


Ha valami rosszul sült el az utóbbi időben, ne okold magad. Kipipálhatsz még egy utat, amit megpróbáltál. Ha hibázol, azt jelenti, hogy próbálkozol. Sokkal jobb, mintha egyhelyben ülnél, és várnád a megváltást. Minden út során élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodsz, még azok által is, melyek zsákutcába visznek. Ezekre is szükség van a fejlődésedhez, pont ezért léptél rájuk. A megvilágosodáshoz hosszú, rögös út vezet. Büszkén haladj előre, bármit is választottál. 


Nem az a fontos, hogy életed útja zökkenőmentes legyen, hanem hogy tudd elhinni, hogy minden esemény téged szolgál.  Minden nehéz helyzet hozzájárul a fejlődésedhez, csiszolják, faragják jellemed. Egyre több megértésre lelsz, egyre inkább önmagadra találsz. 


Veregesd meg a vállad a kemény munkáért! Jutalmazd meg magad a kitartásodért! Légy büszke arra, aki vagy. Vajon mikor néztél utoljára a tükörbe és mondtad ki: “-Büszke vagyok rád”… ? 


És még egy dolog: Ha van olyan gondolatod, melytől képtelen vagy megszabadulni, sétálj egyet a szabadban… Menj el úszni, fuss az erdőben… Vagy csak egyszerűen ülj ki a teraszra és nézd a csillagokat. Hagyd, hogy az elméd hosszasan elidőzzön a kérdéseden. Hidd el, anélkül, hogy erőltetnéd a megoldást, a válasz magától megérkezik majd. 


Ne szomorodj el, ha valaki csalódást okozott neked. Az élet iskolája egy fontos leckét akar megtanítani! Ha készen állsz rá, és kellő alázattal szemléled a helyzetet, meg fogod érteni az üzenetét. 


Most az a fontos, hogy merj lépni, és ami az utóbbi időben fájdalmat okozott, tudd magad mögött hagyni.


Ne a hiányosságokra figyelj, csak tűzd ki a célodat és haladj felé célirányosan! Hidd el, most sikerülni fog! Csak bízz magadban, és semmi nem lesz, ami megállítana téged! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.htmlMegjegyzések