Találd meg kérdéseidre a válaszokat!




Szia Viki nekem ez az atlantisz oldás gyökeres változásokat hozott. Már háromszor voltam régebben önbüntető oldáson, amikor is a magzati korral is foglalkoztunk és azóta sikerült minden káros szenvedélyemtől megszabadulni és ezt nagyon köszönöm neked és anyukádnak. Volt egy időszakom amikor is bezárkóztam és megpróbáltam megemészteni azt amit megismertem magamban az utóbbi időben. Nem volt könnyű magammal, nehéz róla beszélni de a szeretetlenség az oka mindennek. Szerintem nem csak nálam hanem másoknál is. Akkor teszünk rossz dolgokat amikor nem érezzük a szeretetet és nem tartjuk szerethetőnek magunkat. A gonosz dolgokat művelő emberek és azok akik folyton másoknak ártanak, cseppet sem szeretik magukat. Sajnos nagyon sok rossz energiát hoztam a családból. 

Az atlantiszi oldás felemelő volt. Ilyen erős szeretetet még nem éreztem mint a meditációban. Sajnos láttam magam, ahogy megöltem egy terhes nőt és az volt az érzésem, hogy ő a mostani életemben az anyám. Akkor is az anyám volt. Nehéz karmával születtem és ő egy áldott jó lélek volt. Nem birtam elviselni a gondolatot hogy testvérem születik és osztozni kell a szereteten. 

Sajnos a mostani életemben is önző voltam. Ezt láttam otthon, nálunk mindenki önző. 
Megdöbbentem az atlantiszi oldáson de csoda történt utána. Anyám felhivott és sírva mondta el hogy ő most jött rá, milyen önző volt egész életében és soha nem adott nekünk semmit és nem törődött velünk. Éreztem a bűntudatot benne és örültem hogy végre szembenéz ezzel. Mondtam neki hogy én nem haragszom rá és próbáltam jó szavakat mondani neki hogy megnyugodjon. 

És kapaszkodjtok meg, egy óriási összeget kaptam tőle, csak úgy. Azt mondja csak azért, mert sose kaptam tőle semmit. Habozás nélkül elfogadtam pedig eddig mindig visszautasitottam ha valaki adni akart. Én is fejlődök. Lepadlóztam esküszöm. 
Viki elképesztő amit tudtok és csináltok. Remélem sokáig fogjátok még csinálni. 

Remélem jó ötletnek tartjátok, a pénzből amit kapok anyámtól, elviszem őt nyaralni. Hogy kettesben tudjunk lenni és tudjunk beszélgetni. Sokminden van amit még meg akarok érteni a multamból. Ezek elől mindig kitért, de ha külföldön leszünk, ketten bezárva, nem tud elmenekülni. 😆😎 Hirtelen azt sem tudom mihez kezdjek ezzel a sok jóval. Én annyira köszönöm Viki! 

T. Arnold


Megjegyzések