Előző életeink rejtélyei


Életünk egy hosszú utazás, melynek minden pillanata értékes megtapasztalásokat hordoz. Lelkünk kalandjai azonban átívelnek az időn és téren át, mély nyomokat és tapasztalatokat hagyva maguk után.

Sokszor gondolkodtunk már azon, miért pont oda születtünk, ahová… Miért pont azokkal a kihívásokkal kellett szembenéznünk, és miért pont azokkal az emberekkel hozott bennünket össze a sors…  Nos, azt gondolom, hogy a válasz az idő fátylán túlra vezet minket. Lelkünk egy rendkívül hosszú utat tett meg az idő síkján, mindig új és új testbe születve, hogy minden élete során olyan kihívásokkal, tanításokkal találkozzon, amelyek hozzájárulnak a fejlődéséhez. 

A múltbéli tapasztalataink formáltak azzá, akik ma vagyunk.

Az előző életeink során szerzett bölcsességek mélyen ott lapulnak lelkünk mélységeiben. A régi életek tapasztalatai új bölcsességekkel gazdagítanak bennünket. A fájdalom, a veszteségek, a boldogság és a szeretet mind hozzájárulnak lelkünk gazdagságához. Ahogy felfedezzük és megértjük magunkban ezeket az érzéseket, egyre közelebb kerülünk önmagunkhoz és az élet mélyebb értelméhez.

Ha tudatosan élünk és elengedjük a múltbéli terheket, a lelkünk tisztul, lehetőséget kap a gyógyulásra és az új élmények befogadására.

Ahhoz, hogy az előző életbeli élményeink pozitívan formálják a jelenünket, tudatosan kell munkálkodnunk az önfejlesztésen és az önismereten. A meditáció segíthet felfedezni és megérteni az előző életek misztikus világát, valamint tudatosan formálni a jelent.

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések