Csillagjegyek és szerelem



KOS: Kedves Kos! Ne akarj mindig tökéletes lenni, mindenkinek megfelelni. Lazíts, Te mindenhogyan szerethető vagy. Ne görcsölj, ne feszengj, ne gondolkodj annyit. Csak hagyd, hogy megtörténjen, aminek kell. 
Nagyon vonzó vagy a másik nem számára, azonban az állandó kontrolltól megijednek. Hidd el végre, hogy szerethető vagy, és megérdemled azt a társat, aki Önmagadért szeret. Így nem fognak megalázni többé, hiszen megtanultad a leckét. A mérleg, nyilas és oroszlán tökéletes társad lehet. 


BIKA: Kedves Bika! Ahhoz, hogy kiteljesedett szerelemben lehessen részed, el kell engedned a kontrollt. Mindig mindent tudni akarsz, kézben akarod tartani a dolgokat. Meg kell tanulnod bízni a sorsodban és tudni, hogy minden akkor és ott történik, amikor itt az ideje. Érzelmileg stabil vagy, és meg kell tanulnod elfogadni, hogy bizony nem minden ember egyforma, van akinek több időre van szüksége. Lazíts, érezd jól magad. Párkapcsolatban viszont arra figyelj, ne akard mindenedet odaadni a másiknak. A skorpió, a szűz és a bak tökéletes társad lehet. 


IKREK: Kedves Ikrek! Végtelenül kedves, szeretetreméltó személy vagy, ám ugyanennyire naív is. Hallgass a megérzéseidre, mert azok mindig elvezetnek a megfelelő helyre. Ne alázkodj meg, ne akarj rabszolga lenni egy kapcsolatban. Kerüld az erőszakos embereket, akik Rád akarják erőltetni a nézeteidet. Téged könnyen becsapnak, de pont ebben rejlenek a tanulandó feladatok. 
Légy határozott, tudd, pontosan mire vágysz egy párkapcsolatban, és állj ki emellett. Tudj konfrontálódni, kiállni az igazad mellett. Ne áldozd fel az életed senki miatt. Akkor nem fog elkerülni az igaz szerelem. Tökéletes társad lehet a nyilas, a vízöntő és a mérleg. 


RÁK: Kedves Rák! Rendkívül érzékeny vagy, ugyanakkor néha Te sem érted, mit miért teszel. Ha valakit nagyon szeretsz, még Önmagadat is képes vagy feláldozni a kapcsolatért. Ne akarj ennyire megfelelni, és mindenáron magad mellett tartani a másikat. Nagy lecke életedben az elengedés. Ha hagyod a másikat szabadon lélegezni, és hiszel abban, hogy valóban szerethető vagy, nem lesz szükséged erőszakra és trükkökre. Így tudsz majd kiteljesedni a szerelemben. Tökéletes társad lehet a bak, a halak és a skorpió. 


OROSZLÁN: Kedves Oroszlán! Elég megjelenned ahhoz, hogy lenyűgözz bárkit, mégis gyakran kételkedsz Önmagadban. Rendszerint bevonzol olyan embereket, akik megtapossák önbecsülésedet. Ez mind azért van, hogy megtanuld becsülni Önmagad, ne kívülről várd a visszaigazolást. Ha elengeded az állandó kontrollálási kényszert és kiengeded kezedből az irányítást, a legjobb társ válik belőled. Nagyvonalú vagy, gondoskodó, aki mindent megtesz a társáért. Tökéletes társad lehet a vízöntő, a kos és a nyilas. 


SZŰZ: Kedves Szűz! Ideje tudatosítani magadban, hogy így vagy tökéletes! Ne akarj mindig szebb és jobb lenni, hogy megfelelj. Te pont így vagy jó! MINDENT megteszel a szeretetért, majd csalódottan könyveled el, hogy a másiknak semmi nem elég. De ezt senki nem várja el Tőled. Éppen ezért be is vonzod azokat az embereket, akik méginkább erősítik önbecsülésed hiányát. Önmagad elfogadása a kulcs a boldog szerelemhez. Tudd, mik az igényeid, ne alkudj meg, és hagyd, hogy végre szeressenek! Minden nap mondogasd magadban: Szeretem magam! Szeretetre méltó vagyok! Befogadom a szeretetet!
Tökéletes társad a halak, a bika és a bak. 


MÉRLEG: Kedves Mérleg! Szép vagy és vonzó. Azonban képes vagy beleragadni élethelyzetekbe, és inkább választod a kerülő utakat, minthogy kiállj Önmagadért és szükségleteidért. Nehezen hozol döntéseket, nem bírod elviselni a felelősségét. Ha végre megtanulod kezedbe venni az irányítást, és nem hagyod, hogy a szüleid, a szerelmed vagy mások döntsenek helyetted, csodás szerelemben lehet részed. Ne ragadj le, ne alázkodj meg, és minden helyzetben válaszd az őszinteséget! Téged is elkápráztat majd, milyen messzire juthatsz. 
Tökéletes társad lehet a kos, a vízöntő és az ikrek. 


SKORPIÓ: Kedves Skorpió! Ellenállhatatlan vagy a másik nem számára, de kevesen tudják a szíved is megérinteni. Ösztönösen bezárod magad, félsz a csalódásoktól. Sokat sérültél már, és ez megkeményített Téged. Ha bízol az isteni gondviselésben, és tudod, hogy minden érted történik, akkor könnyebben adod oda a lelked is a másiknak. Nem lehet állandó rettegésben élni. Csak azért bántottak, hogy tanulhass belőle. Nyílj meg, tudd, hogy a legjobbat érdemled, és meg is kapod. Tökéletes társad lehet a bika, a halak és a rák. 


NYILAS: Kedves Nyilas! Vonzó személyiség vagy, de a figyelmedet hosszútávon kevesen képesek lekötni. Humoros vagy, odaadó, mindent megteszel a társadért. Nem bírod az igazságtalanságot, és rendkívül maximalista vagy. El kell fogadnod, hogy nem vagyunk egyformák. Meg kell engedned magadnak, hogy hibázz néha. Gyakorolnod kell a megbocsátást. Állandóan azon gondolkosz, hogy jó döntést hoztál-e. Mindig több és jobb akarsz lenni, és zavar, ha valakiben nincs törekvés. De talán a másik pont azt akarja megtanítani Neked, hogyan kell lazítani. Ne bántsd magad annyit, nagyon szeretetreméltó vagy. Tökéletes társad lehet az ikrek, a kos és az oroszlán. 


BAK: Kedves Bak! Óriási Benned a megfelelni vágyás, kitartó vagy és stabil. Ha lehorgonyzol valaki mellett, Ő mindig számíthat Rád. Mindig magad elé helyezel mindenkit, és nem érted, miért vagy boldogtalan. Ha magadért fele annyit tennél, mint másokért, csodás szeretetben lenne részed. Mindenki tudja, hogy számíthat Rád, ezt rendszerint kihasználják. Fontos lenne megtanulnod lazítani, nem lehet csak a kötelességeknek élni. Engedd el az önostorozást, igazán szeretetreméltó személy vagy. Nyílj meg, légy befogadóbb. Ha pedig nem kielégítő Szémodra a kapcsolat, lépj ki! Gyakorold az elengedést. Így találod meg azt a személyt, aki visznozza azt a sok jót, amit Tőled kap. Tökéletes társad lehet a rák, a bika és a szűz. 


VÍZÖNTŐ: Kedves Vízöntő! Okos vagy, vicces, és kitartó. Ha valaki megérinti a szíved, a végsőkig harcolsz. Főként Önmagaddal. Lazíts egy kicsit, ne büntesd magad viszonzatlan szerelmekkel. 
A bak és vízöntő jegyüek hozzák magukkal a legtöbb megoldandó feladatot (főként párkapcsolatban) előző életeikből. Ezek általában önbüntetések olyan dolgok miatt, amit egykor elkövettek. Ám ezek könnyedén levethetőek, ha tudatosítja magában. Akkor többé nem vonz be olyan társat, aki megalázza, megbántja, megcsalja, elhagyja és elveszi a maradék önbizalmát. Csodás társ válik belőled, és boldog szerelemben lesz részed, ha nem bünteted többé magad.
Tökéletes társad lehet az oroszlán, a mérleg és az ikrek. 


HALAK: Kedves Halak! Téged általában szeretnek az emberek, végtelenül kedves vagy. Álmodozó, aki sokszor nem mozog a realítások talaján. Véleményem szerint ez nem baj mindaddig, míg nem csupán álomvilágban élsz. Hiszel az emberek jóságában, és amikor rádöbbensz a világ kegyetlenségére, nyomorultul érzed magad. Mindenkin segítenél szíved szerint, hajlamos vagy magadra venni a világ szenvedését. Legszívesebben társad problémáit is Te cipelnéd. Ne tedd!! A saját boldogságod legyen a legfontosabb. Ne csak szolgálni és adni akarj egy kapcsolatban, hanem fogadd el, ha kapsz. Így nem csak önző embereket fogsz bevonzani, akik meg akarják tanítani Neked a befogadás fontosságát. Hiszen így van meg az egyensúly. Vágysz a földöntúli szerelemre, meg is kapod azt. 
Tökéletes társad lehet a szűz, a rák és a skorpió. 

Megjegyzések

Megjegyzés küldése