Útmutató a csillagjegyeknek


KOS: Kedves Kos! Ha nem ragaszkodsz mereven elképzeléseidhez, és a lazításra is hagysz időt, sokkal eredményesebb lehetsz a választott területeiden.
Ne kontrollálj annyit, hagyd, hogy a dolgok “csak úgy” megtörténjenek. Ha folyton kézben akarod tartani a gyeplőt, hátráltatod a megvalósulást.
Nem kis feladat Számodra a bizalom kialakítása. Bízz a sorsodban, az utadba akadó emberekben, és főként Önmagadban! Ne gondolkodj annyit, lazíts és kapcsolj ki!
Fogadd el, hogy minden úgy van jól, ahogy türténik. Higgy abban, hogy a Számodra elviselhetetlen emberek is tanítók, és oda fordítják a tekinteted, ahol még munka van magadon. 
Ha végre lezárod a múltat, megnyitod a szíved, képes leszel az igazi szerelem befogadására is.


BIKA: Kedves Bika! Az elmúlt évek feladatai igazán megedzették a lelked. Sokat erősödtél, rákényszerített a sorsod arra, hogy elengedd, ami nem szolgálja a fejlődésed. Most itt az idő megszabadulni a káros szenvedélyeidtől, melyek folyamatosan alacsony rezgésen tartanak. Tudatosítsd magadban, hogy minden függőség (legyen akár nikotin, csokoládé vagy szex) a szeretet befogadásának hiányát mutatja. Szerezd vissza régen eltűnt bizalmad, ne ragaszkodj elavult elképzeléseidhez, akkor a következő időszak úgy alakul, ahogyan szeretnéd! Hidd el végre, hogy megérdemled, és megkapod, amire annyira régóta vágysz.


IKREK: Kedves Ikrek! Itt az idő levetni a bizonytalanságot, és elhinned, hogy képes vagy valóra váltani minden álmodat!  Ha naivitásod magabiztosságra cseréled, kezedbe veheted életed irányítását. Szakadj el a múlttól, és ne elégedj meg, csak a legjobbal. Erőd visszatér, újra élet köldözik sejtjeidbe.
De ne feledd! Ha tartósan szeretnéd a boldogságot, ne ess vissza a régi mederbe. Végérvényesen szakíts a múlttal! Légy őszinte magadhoz és másokhoz. 
Hidd el, hogy nagyszerű ember vagy, és ne engedd, hogy letörjön mások negatív kritikája! Csak higgy magadban! 
Rengeteg új lehetőség vár Rád, mely stabilitást hozhat végre. Utazz, főként azokra a helyekre, ahová régóta vágysz. Ez fog igazán tölteni Téged! Ha jól érzed magad, megindul az anyagi gyarapodás is. 


RÁK: Kedves Rák! Itt az idő szembenézni önmagaddal, és nem másokat hibáztatni boldogtalanságodért. Többször nem álltál ki az igazság mellett, homokba dugtad a fejed. Soha ne feledd, hogy a sors a kiegyenlítésre törekszik. Ki mint vet, úgy arat.
Az elengedés és elfogadás leckéje Számodra is keménynek bizonyult, nehezen lépsz túl a múlton. Engedd el a bűntudatot, a sajnálatot és engedd meg, hogy végre jól érezd magad.
Itt az idő, hogy megszabadulj minden önkorlátozástól, önhiedelemtől. A nagy beszélgetések sokat segyythetnek, főleg, ha sikerül letisztáznod, mi történt a múltban. Mindezt őszintén, nyílt lapokkal és tiszta érzésekkel tedd. Add ki, ami a lelkedet nyomja oly régen. 
Ha mindezeken túl vagy, és szét tudod választani a hamisat a valótól, erőteljes előrelépés várható életed minden területén.


OROSZLÁN: Kedves Oroszlán! Szenvedésednek hamar vége szakad, ha nem ragaszkodsz a múlthoz. Sem a múltban bevált eszmékhez, sem pedig emberekhez, akik egykor fontosak voltak. Testileg is tünetmentes leszel, amint megtanulsz nem aggódni azon, mi volt a múltban, vagy mi lesz a jövőben. Élj végre a jelenben, és ne mások megmentésén fáradozz, hanem a saját álmaidon dolgozz. Sok fontos feladat vár Rád, és boldoggá fog tenni, amikor azt érzed, hogy igazán fontos vagy.
Ne akard, hogy szükségük legyen Rád az embereknek, akkor segíts, ha szívedben ezt érzed. Ugyanakkor tanulj meg fontos lenni Önmagad számára.
Anyagi gyarapodás és szerelem is várható, amint elengeded irányítási kényszered és megadod magad az érzéseidnek. Ettől szívfájdalmaid is megszűnnek, eltűnik a feszültség a mellkasodból. Utazz, lazíts, szárnyalj! 


SZŰZ: Kedves Szűz! Illúzióvilágod összetörik, és talán kegyetlennek éled meg, amint Rád tör a valóság. Az elmúlt években sokszor tapasztaltad már, de sok helyzetben még mindig nem sikerült szembenézned az igazsággal.
Ez az időszak megtanítja Veled, hogy ne ragaszkodj semmihez, mert nem minden az, aminek látszik. Itt az idő a szívednek átadni az irányítást. Ne akarj mindenkinek megfelelni! A sors most leválasztja Rólad azokat a személyeket, akik önbecsülésednek ártalmasak, és megtanítja Veled, hogyan tartsd tiszteletben érzéseidet. Nem lehet csupán másokért élni. Ideje feloldani és letenni önbüntető programjaid, mártír szereped! Rendezni a kapcsolatot szüleiddel, gyakorolni az elfogadást. Hinni a sorsodban, és tudni, hogy minden a Te fejlődésedet szolgálja. Akkor bebizonyosodik végre, hogy minden eddigi szenvedésed csupán megoldandó feladat volt, ami elvezetett oda, hogy befogadd a valódi boldogságot.


MÉRLEG: Kedves Mérleg! Ideje eldönteni, mit szeretnél valójában. Ne azt várd, hogy valaki más, vagy a sors döntsön helyetted. Szóljon ez az időszak az önismeretről, hogy megtudd, mi tesz igazán boldoggá. Sokszor Te magad sem értetted, mit miért teszel, ezért nem értett meg környezeted sem.
Meg kell találnod az erőt magadban, és amit elméletben már tudsz, átültetni a gyakorlatba. Tanuld meg minden helyzetben felvállalni érzéseid, és ne félj kimondani őket. Ha megbékéltél a szüleiddel és levetetted a páncélt, amit gyerekkorodban aggattak Rád, új dimenziók nyílnak meg előtted. Gondolkodj el azon, tudat alatt nem-e valamelyik szülődnek akarsz még mindig megfelelni. Ha megtaláltad magadban a válaszokat, akkor fogod tudni megélni a szerelmet.


SKORPIÓ: Kedves Skorpió! Lazíts egy kicsit! Túlságosan feszült voltál az utóbbi időben, nem sok időt hagytál a kikapcsolódásra. Ha azt akarod, hogy jobban becsüljenek Téged és a munkádat, becsüld jobban Önmagad. Ne elégedj meg, ne ragadj bele helyzetekbe. Tudom, Számodra is kemény feladat az elengedés, de jónéhány helyzetnek kell búcsút intened. A megújulás időszaka következik.
Végy egy jó mély levegőt, és ugorj fejest az ismeretlenbe. Új lehetőségek várnak Rád. Minden testi fájdalmad megszűnik, ha mersz a szíved szerint élni. Ha nem feszengsz a hétköznapokon. Ne félj attól, hogy bántanak, és merd teljes mértékben megnyitni a szíved. Csodás szerelemben lesz részed.


NYILAS: Kedves Nyilas! Ideje megtenni azokat a dolgokat, melyeket régóta halogatsz. Lökd meg magad kicsit, és cselekedj! Csináld végig, amit elkezdtél. Tudod, hogy semmi nem áll az utadba, ha megindulsz. Óriási erő van Benned, ezt kamatoztathatod is. Munkád gyümölcse beérik, óriási távlatok nyílnak meg előtted.
Rengeteg próbatétellel állított szembe az élet mostanában. Sokat erősödtél, de még az idén is el kell engedned dolgokat. Főként függőségeket, és egészségtelen helyzeteket.
A lezáratlan emberi kapcsolatok újra megmutatják magukat, hogy békében vegyetek búcsút egymástól.
Karrierben felemelkedés várható, szerelemben pedig nyugalom és béke, hazatalálás.


BAK: Kedves Bak! Ideje levetned merev állarcaid, hogy megismerhessék azt az érző lelket, aki Benned lakik. Eddig is nagyon vágytál a szeretetre, a szerelemre, de nem igazán engedted be. A csalódások egyre inkább bezártak és magadra öltöttél egy áldozati szerepet.
Légy bátor és szállj most ki minden egészségtelen helyzetből! Hidd el végre, hogy szerethető vagy! Eddig is imádtak, hiszen tudták, hogy Rád mindig számíthatnak, Te adtad sok ember életében a stabiliást. De hol vagy Te?
Ne feledd, az életedben Te vagy a legfontosabb!
Ez az időszak az önelfogadás és önszeretet elsajátításának feladatát tartogatja Számodra. Ha megbékélsz az életeddel, azt fogod észrevenni, hogy körülötted minden harmóniába kerül. Elmúlnak a mozgásszervi panaszaid, szerelem költözik a szívedbe és anyagi helyzeted is javulni fog.


VÍZÖNTŐ: Kedves Vízöntő! Ha végre elengeded azt a személyt, aki rabságban tartotta a lelked, igazi szerelemben lehet részed. Még mindig az elfogadás leckéje az, amit gyakorolnod kell, erre lehetőséget biztosít ez az időszak.
Meg kell szabadulnod a múltad azon beidegződéseitől, melyek a méltatlanság érzését keltik életre Benned. Így fogja felváltani a magányt a szerelem, a tehetetlenséget a cselekvés, a szegénységet a gazdagság.
Ha úgy érzed, igazságtalanul cselekedtél, vagy megbántottál valakit, ne habozz a bocsánatkéréssel!
Kapcsolatba kerülsz más földrészek kúltúrájával is. Utazz, vándorolj, ebben fogod igazán megtalálni önmagad! És figyelj arra kérlek, hogy végre tedd át gyakorlatba azt, amit lélekben már régóta tudsz. 


HALAK: Kedves Halak! Ideje szembenézni saját lelki szükségleteiddel, és nem csupán másokért élni. Rá fogsz jönni, hogy az utóbbi időben felbukkanó testi tüneteidet is mind ennek köszönheted.
El kell engedned azoknak a kezét, akik lemerítik energiakészletedet. Mindenki a saját sorsáért felel. Nem veheted magadra az egész világ szenvedését, és megmenteni sem tudsz senkit önmagától.
Most feladatod az elengedés, és a szeretet befogadása. Gyógyítani saját tested és lelked. Ráébredni- és kamatoztatni fantasztikus képességeidet. Fejleszteni és használni kreativításod, mely új lehetőségek felé terel majd Téged. S ettől anyagi helyzetedben is pozitív változás várható.


Megjegyzések

Megjegyzés küldése