Határaink átlépése


Nem érzed, hogy eljött az idő, hogy újrateremtsd önmagad? Hogy kijelöld végre a határaidat és meghatározd, kivé szeretnél válni, milyen életet akarsz teremteni, amiben jól érzed magad! 

Ha nem jelölöd ki az irányt, és nem vagy elég tudatos a gondolataidra, akkor elképzelhető, hogy olyan jövőt teremtesz, amire sosem vágytál. Ha nem te határozod meg, mi történjen veled, akkor a körülmények formálják az életedet, amitől áldozatnak érzed majd magad.  

Most rendkívül gyorsan lehet süllyedni, de emelkedni is. Vajon tudatosan haladsz előre, felelősséget vállalva az életedért, vagy hagyod, hogy vonszoljon a sors? 


Ha régóta érzed magad rosszul a bőrödben, akkor itt van az ideje a változásnak. De szükséges megérteni azt, hogy a dolgok maguktól nem fordulnak jobbra. Hiába változik körülötted a világ, ha nem változtatsz a hozzáállásodon, az érzéseiden, egyre mélyebbre taszítod magad. Nincs központi megváltás! Csak magadon tudsz segíteni! Ideje belátni, hogy nem hibáztathatod a szüleidet, a barátaidat, a szomszédot, és senkit sem az életedért! Ezeket a döntéseket te hoztad, és ezért tartasz most pont itt az úton! De ne feledd! Minden csak átmeneti! Bármikor hozhatsz másik döntést, ha azt érzed, hogy a jelen helyzeted nem kielégítő a számodra! 


Ne lepődj meg akkor sem, ha megkísért a múlt. Ha a semmiből feltörnek régi emlékek, felbukkannak régi ismerősök, legalább lehetőség nyílik a múlt rendezésére.


Ebben az embert próbáló időszakban próbálj a saját  példádon keresztül felemelni másokat! Legyél az az ember, aki támasz… Akiben megbízhatnak mások… Aki tudja, hogy honnan jött és hová tart… Légy az az ember, aki a legborúsabb nap után is tud hálát adni azért, hogy él… Hogy ezen a csodás bolygón feladatai vannak… 

Légy az az ember, aki tiszteli az életét, tiszteli embertársait és önmagát!

Légy az, aki szereti a létet, és tisztában van azzal, hogy a sorsát ő jelölte ki a saját számára. Aki alázatos, aki elfogad és hisz… Hisz önmagában, hisz a másikban, hisz egy jobb világ lehetőségében. 

És amiért van hite, megteremti azt, amire mindig is vágyott! 


Én egy tudatos, felismerésekkel teli időszakot kívánok mindenkinek és azt, hogy végre ismerje be magának, hogy csak ő felel az életéért. Hogy tudjon elengedni, tiszteletben tartani embertársai döntését! Azt kívánom, ami a legjobb neked! 


Szeretettel: 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések