Megbocsátani önmagunknak



Hidd el, mindenki hibázik élete során. Ezekre a döntésekre szükségünk van ahhoz, hogy fejlődjünk, tapasztaljunk, és folyamatosan tökéletesítsük magunkat. Így alakul ki értékrendünk az évek folyamán. Ha utólag azt látod, hogy hibás döntést hoztál, hidd el, másoknak is segítettél megtapasztalásokhoz jutni. Szükségük volt rá.


Ha újra hasonló helyzetbe kerülsz, két lehetőséged van. Vagy hagyod, hogy a megszokott mintáid irányítsanak és gyötrődsz tovább, vagy bátor leszel és változtatsz! 

Hidd el, az élet addig teszi eléd a hasonló szituációkat, míg képes leszel másként dönteni és cselekedni, mint eddig. Míg képes nem leszel megbocsátani magadnak és elengeded a múltat. 


Vajon miért is méltóbb mindenki más a megbocsátásodra, mint te saját magad? 


Ideje sokkal fontosabbnak lenni önmagad számára! Életünk egyik legnagyobb csodája, amikor ráébredünk, mekkora erő lakozik bennünk. Képesek vagyunk vele megváltani a világot! Mindig, mindenre van megoldás, ezt ne feledd!


Szembenézni a múlttal és elengedni a sérelmeket kevésbé fájdalmas, mint hosszú időn keresztül együtt élni öngyűlölő érzésekkel. 


Mindegy, hogy mi volt eddig az életedben. Teljesen mindegy, miket tettél vagy nem tettél meg. Holnap újra felkel a nap, és te is indulhatsz tiszta lappal. 


Engedd el végre azokat az érzéseket, amik a múltban irányítottak. Engedd el az érzést, hogy nem vagy jó semmire… hogy kevés vagy! Engedd el a gondolatot, hogy folyton hibázol... hogy képtelen vagy jó döntéseket hozni! Engedd el, hogy bárkinek meg kell felelned... hogy érzéseidet elnyomva, más kedvében kell járnod!


Engedd el a jövővel kapcsolatos félelmeket! Minden úgy fog alakulni, ahogy önmagaddal kapcsolatosan érzel. Azt fogod kapni, amit hited szerint megérdemelsz! Éppen ezért most csak az a fontos, hogy meggyógyuljon az önmagaddal való viszonyod! 


Én tudom, hogy képes vagy rá! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések