KönyvinformációkHála a nagy érdeklődésnek, a könyveim rendkívül gyorsan elfogytak, és jelenleg sehol nem lehet megvásárolni őket.  Azonban néhány héten belül egy új webshopból lesznek rendelhetők! Rövidesen jövök a részletekkel!Ismerd meg a könyveim: 

Útmutató a léleknek - első könyv


"Kérdéseid vannak? Szeretnéd tudni, miként lehet boldog párkapcsolatod? Vágysz rá, hogy jólétben élj? Jobban éreznéd magad, ha testileg-lelkileg egészséges lennél? Sokat töprengsz azon, mit kéne tenned, hogy igazán boldog legyen az életed? 
A válaszok csupán karnyújtásnyira vannak tőled: Mohácsi Viki könyvében megtalálod a neked szóló üzenetet!
De ez csupán az első lépés a megoldás (vagyis az álmaid megvalósulása) felé. Hosszú utat kell bejárnod, amíg magad mögött hagyod a fájó, rossz emlékeket, és minden magaddal cipelt sérelmet, de megéri küzdeni, mert napról napra könnyebb lesz, és látni fogod, miként borul fénybe az életed.
Viki könyve olyan útitársad lesz ezen zarándoklaton, amely, akárcsak egy régi barát, bölcs tanácsokkal lát el;
- segít megérteni a látszólag lényegtelen, de annál fontosabb összefüggéseket,
- megmutatja, miként láthatod meg a tükörbe nézve a valódi arcodat,
- megtanít arra, miként kell változtatnod a gondolataidon ahhoz, hogy igazán boldog legyél,
- megmutatja, hogyan tudod bevonzani az életedbe a pozitív dolgokat,
- segít elengedni mindazt, ami megbetegít, lehúz, vagy akadályoz téged,
- új látásmódot, erőt, hitet, szeretet-energiát ad, ami akár egy fényes lámpás, bevilágítja az utadat.
Boldog párkapcsolat, anyagi bőség, testi-lelki egészség - mindezeket te is elérheted! - Amennyiben hajlandó vagy tanulni, fejlődni és bejárni a spirituális emelkedés rögös, de annál nagyobb boldogságot eredményező útját.
Viki hosszú évek óta "égi csatornákon" át, az angyaloktól kapja a tanításokat, amelyeket ezúttal egy színpompás, szeretet-energiától ragyogó könyvben nyújt át mindannyiunknak, hogy segítségükkel olyan ragyogó életet élhessünk, amelyet megálmodtunk magunknak. "

Ára: 3990 ft.


Útmutató a léleknek - második könyv

Ára: 3990 ft.
Teremtésnapló


Szeretném, ha tudnád, hogy a varázsládika, amelyről gyermekkorodban ábrándoztál, LÉTEZIK. Ott várja az ágyad alatt, hogy leporold, és elővedd belőle az álmaidat. Azokat, amik akkor még égtek a szívedben, de most is ott vannak a lelked mélyén.
Ebből a varázsládából kivehetsz bármit, amit szeretnél. Ez mind a tiéd lehet, ha van bátorságod feltartani érte a kezed. Ha van merszed megkockáztatni, hogy elveszítsd a félelmeidet, hogy megtalálhasd önmagad. Tudd, hogy ha vágysz valamire, akkor az a valami is vár rád. 
Ez a könyv abban segíthet, hogy álmaiddal megtaláljátok egymást!

Ára: 4490 ft.

Útmutató a szívnek 

A SZERELEM ÉGI AJÁNDÉK – MONDJÁK. DE TUDOD-E, MIT KELL TENNED ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY A TE ÉLETEDBE IS BEKÖSZÖNTSÖN EZ A CSODA?
Az ember szüntelenül keresi a másik felét. Azt, akivel megoszthatja örömét-bánatát, aki mellett boldogan ébred, és este elégedetten fekszik le. Akivel kölcsönösen tisztelik, szeretik, óvják egymást, akivel családot alapítanak, s akivel kéz a kézben valóra váltják a legmerészebb álmaikat. Aki mellett egy nő ízig-vérig NŐ, s aki mellett egy férfi igazi FÉRFI lehet.
De vajon miben rejlik a boldog párkapcsolat titka? Miért futunk bele olykor sekélyes, az érzéseinket nem becsülő, hűtlen, hozzánk méltatlan, mi több, bántalmazó emberekbe, és miért nem tudunk szabadulni tőlük? Min múlik az, hogy kit vonzunk be, és min kell változtatunk ahhoz, hogy életünk pozitív változásokat vegyen – a szívügyeink terén?
Az Útmutató a szívnek című kötet abban segít minket, hogy ráébredjünk, minden, így a párválasztásunk is a gondolatainkon és a látásmódunkon múlik. Sosem késő változtatni, és elindulni az önfejlesztés, belátás és tanulás sokszor talán igazságtalanul nehéznek tűnő, rögös útján, amely azonban – ha kitartóak vagyunk –, ezer meg ezer csodával ajándékoz majd meg minket, s egy olyan útitárssal, akit meglehet, az Ég is nekünk teremtett…

Ára: 3990 ft.

Út a teljességhez - 60 napos karmaoldó program


Hiszel a lélek erejében? A változás csodájában? A fény mindent elsöprő varázslatában?
Mindannyian cipelünk sötét emlékeket és örökké sajgó sebeket. De vajon gondolkodtál már azon, hogy mindez miben gátol téged?
Segítünk: mindenben. A beléd égett blokkok olyanok, akár a hurkok a nyakadon, amik nem engednek szárnyalni, repülni, lélegezni…
Új életre vágysz? Úgy tartják, a legszebb virágok a romok fölött nyílnak. Ahhoz, hogy új életet kezdjünk, és magunk mögött hagyjunk minden rosszat, le kell rombolnunk mindazt, ami beteggé, sérülékennyé és hitetlenné tett minket.
Hogy milyen lesz? Fájdalmas. De újat teremteni csak úgy lehet, ha visszamegyünk a kezdethez, az eredethez, oda, ahol még minden szép és jó volt, és újra kezdünk mindent.
A 60 napos karmaoldó program minden egyes napja olyan feladatokat tartalmaz, amelyek alapjaiban rengetik meg az érzelmi életünket, de a könnyek és az elengedés okozta kínok mellett folyamatosan építenek. Minden egyes nappal könnyebbek, mégis többek leszünk. A fény apránként tölti meg a testünket-lelkünket, s mire a program végére érünk, új emberek leszünk.
S hogy mi lesz a jutalmunk a végén? Az új életünk, ami mágnesként vonzza majd magához a bőséget: a szeretetet, a jólétet, a békét és az egészséget. Készen állsz a nagy utazásra?

Ára: 4990 ft.2020-as holdnaptár (már nem kapható)


Hiszel a Hold varázslatos erejében? A megújulásban? A ciklikusan változó körforgásban most magadhoz ragadhatod a gyeplőt, ha megtanulsz együtt dolgozni a holdfázisok nyújtotta lehetőségekkel. A siker csak rajtad múlik! Nézz fel az égre, töltődj fel a Hold ezüstös fényével, és határozd el magad! Indulhatunk?

Ősidők óta tudjuk, hogy bizonyos tevékenységeket gátol, míg másokat segít egy-egy adott holdfázis, ezért egyáltalán nem mindegy, mikor kötünk szerződéseket, vásárolunk nagyobb értékű ingatlanokat és ingóságokat, mikorra jegyeztetünk elő műtéteket, mikorra tervezünk diétát, vásárlást, vizsgát vagy utazásokat.

A Hold mindenre hat! Nem hit kérdése tehát, hogy kiismerjük-e az általa nyújtott lehetőségeket, hiszen az ezüstös égitest megállíthatatlanul teszi a dolgát.
De közben, ha figyelünk rá, segít nekünk: az év tízmilliószoros napjain gyakorlatilag varázsolhatunk, hisz minden teljesül, amit aznap komoly összpontosítással magunknak kívánunk.
Új házra és jól fizető állásra vágysz? Egészségről, boldog párkapcsolatról, gyerekekről, bőségről ábrándozol? Minden elérhetsz, ha együtt dolgozol – ezúttal szó szerint – a Fénnyel!

A fogyó- és a növekvő Hold más-más teendőkre sarkall minket –
ezeket a kötetben található útmutatók szerint napi/heti/havi/éves naptárakkal előre betervezheted, s meglátod majd, milyen más úgy haladni az úton, hogy egy ilyen prominens bolygó segíti minden léptedet.

A Holdnaptár valójában nem csupán egy naptár,
sokkal inkább egy olyan célfüzet, amelyben mindennapos feladataidat és megvalósítandó terveidet rögzítheted, s mellette számtalan olvasnivalót találsz a Holdról, a teremtésről, az elengedés- és a megújulás, valamint az önszeretet fontosságáról.

Kívánom, hogy a Hold ezüstös fénye ragyogja be életedet, és segítsen megteremteni mindazt, amire vágysz!


Ára: 5000 ft.Megjegyzések


  1. Kedves Viktória!

    Szeretném a 60 napos karmaoldó és a 2020-as holdnaptár megvenni, ha ez lehetséges?! Milyen úton lehetséges ez, utalással vagy utánvéttel?

    Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget és a válaszod.

    Köszönettel: Kerékgyártó Mária

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése