Halak jegy előrejelzés 2020


Halak jegyűeknek 2020-ra (Guzsik-Mohácsi Viktória 2020-as Holdnaptár c. könyvéből)

Kedves Halak! Az elmúlt évek eseményei kissé megkeményítették a lelkedet, és ha jól vetted az akadályokat, megtanultál kiállni önmagadért. Megértetted, hogy nem mindenki olyan jóhiszemű, mint te, és nem minden arany, ami fénylik. 
Természetesen nem a feltétel nélküli bizalomtól akart megfosztani az élet. Az események célja leginkább az volt, hogy megtaláld a saját erődet és érvényre juttasd az akaratodat. Utólag be kell látnod, hogy minden fájó esemény a javadat szolgálta. Az élet nem engedte, hogy megelégedj, és beérd annál kevesebbel, amire vágysz. Az idei év már sokkal nyugodtabb és sikeresebb lesz, mint az eddigiek. Ha fejlődtél az elmúlt években és másképpen reagálsz dolgokra, az élet megjutalmaz téged. Az általad választott területén óriási sikerek jönnek. Amire fókuszálsz az év elején, az fog beindulni. Óriási teremtő képességeidet most kezded felismerni. 
Rá kell jönnöd, hogy a benned élő kreatív energiákat hogyan tudod leginkább kamatoztatni. Arra ügyelj, hogy ne fojtsd el magadban az érzéseket! Találd meg a módját, hogy feldolgozd, kiadd magadból. 
Sokat fejlődtél anyagiak tekintetében is. Ha nem hagyod, hogy a pénz kicsússzon a kezeid közel, akkor erőteljes fellendülés várható. Megérkeznek olyan pénzösszegek, amikre régóta vársz. 
Fontos, hogy pontos és precíz tervet készíts magadnak év elején és tartsd magad az elképzeléseidhez. Ne vessz el a részletekben! 
Mivel óriási a képzelő- és teremtő erőd, a megvalósításban rengeteget segíthet a vuzializáció. Napi szinten képzeld el, hogy birtokodban vannak azok a dolgok, amikre annyira vágysz. 
Karrieredben régóta vágyott beteljesülés várható. Néha olyan fordulatok jönnek, amire nem számítasz, de idővel megérted, hogy sokkal jobb lehetőségek felé terelnek, mint ami az eredeti elképzeléseid. Ez anyagi gyarapodást hoz magával. 
Szerelemben, párkapcsolatban nyugalom és béke lesz jellemző egész évben. Apróbb viták, nézeteltérések előfordulhatnak, de eget rengető tragédiák nem várhatók. 
Ha számodra méltatlan párkapcsolatban élsz, akkor itt az idő felvállalni az igényeid és kiállni önmagadért!

Ha egyedülálló vagy, akkor bátorságra bíztatlak. Merd jobban kimutatni/kimondani az igényeidet, érzéseidet. Lehet, hogy segítségre van szüksége a másiknak. Engedd el a plátói szerelmeket vagy mondd el a vágyaidat! Tisztázz le mindent, hogy ne maradjon benend kétely. Így egészen biztosan megtalálod a szerelmet önmagadban, és megérkezik a másik feled, csak hinned kell benne! 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu


Megjegyzések