Az igazi spirituális harcos



Az igazi spirituális harcos nem keres ellenségeket, hanem szembe néz a saját problémáival. Tudja, hogy a legnagyobb csatákat nem a fegyverek vívják, hanem a szív és az ész.

Az igazi spirituális harcos nem bírál másokat, mert tudja, hogy minden kritika valójában önmaga felé irányul, és minden energia, amit kibocsát, visszatér hozzá.

Az igazi spirituális harcos nem menekül a fájdalom elől, hanem elfogadja azt és hajlandó szembenézni vele. Felismeri, hogy a szenvedés a növekedés része, és minden nehézség új lehetőséget jelent a lelki fejlődésre.

Az igazi spirituális harcos nem ragaszkodik a múlt sérelmeihez, elengedi azokat, hogy helyet adjon a szeretetnek. Tudja, hogy a harag csak a saját lelkét mérgezi, és az elengedés az egyetlen út a szabadsághoz.

Az igazi spirituális harcos nem fél a magánytól, a csendben rátalál valódi énjére. Felismeri, hogy az egyedüllét nem büntetés, hanem lehetőség a mélyebb önismeretre és a belső béke megteremtésére.

Az igazi spirituális harcos nem keres külső elismerést, mert önmagában megtalálja az igazi értékeket. Megérti, hogy a valódi jutalom a belső harmónia és a lelki egyensúly.

Az igazi spirituális harcos nem fél a változástól, hanem bátran szembenéz vele, és ezt a növekedés lehetőségének tekinti. Tudja, hogy a világ mindig változik, és a rugalmasság az egyetlen út a boldogsághoz.

Az igazi spirituális harcos nem táplálja a félelmet, inkább a szeretetet és a bizalmat erősíti. Felismeri, hogy a félelem csak illúzió, és a szeretet az egyetlen valóság.

Az igazi spirituális harcos nem a külső hatalmat keresi, hanem belső erőre összpontosít. Nem harcol másokkal, hanem önmaga legjobb verziójává válik. Minden nap újra és újra felfedezi, hogy a legnagyobb győzelem a belső béke és szeretet megtalálása.



Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések