KÉP-es vagy KÉP-telen?


Elgondolkodtál valaha azon, miért vagy képtelen bizonyos dolgokra? Talán évek óta halogatsz, és egyszerűen nem bírsz tovább lépni. Nem tudod megteremteni, amire oly régóta vágysz. Tegnap megértettem egy rendkívül fontos dolgot a teremtéssel kapcsolatban. Ha valamire azt mondod, hogy KÉP-telen vagyok rá, az annyit tesz, hogy nincs képed róla... azaz nem tudod elképzelni. 
Évekig használtam megerősítéseket, amiket felmondtam magamnak, és hallgattam őket minden nap. Rengeteg változást hozott az életembe, de volt néhány dolog, amivel nem boldogultam, míg nem kezdtem el vizualizálni. Rájöttem, hogy amíg tele vagyok blokkokkal az adott területen, a megerősítés nem fog áttörést hozni. Amíg gondolatban sem jutok el oda, hogy birtokoljam vágyam tárgyát, esélytelen a beteljesedés. Ha hordozok egy nagy adag szegénység tudatot a családból, mert állandóan azt hallgattam gyerekkoromban a szüleimtől, hogy "mi azt nem tehetjük meg", "arra nincs pénzünk", "a pénz nem a fán terem", addig elKÉPzelni sem tudom, hogy valaha bőségben élhetek. Lehet, hogy az eszem már tudja, hogy jár nekem, de az érzéseim bizony nem ezt mondják. Próbáld csak elképzelni, hogy álmaid házában élsz, milliók vannak a bankszámládon, és nem szenvedsz hiányt semmiből. Ha túl erős a szegénységtudatod, KÉP-telen leszel rá. És amíg KÉP-telen vagy, addig nem tudsz vonzani. Így azt gondolom, elsődleges feladat, hogy KÉP-es légy, vagyis tudd elképzelni, amire vágysz! 
Nekem sokszor hetek, hónapok kellettek, mire el tudtam képzelni magam abban a helyzetben, amiben vágytam lenni, de még akkor is KÉP-telen voltam sokáig fenntartani magamban az alkotott képet. Ehhez gyakorlás kell. Viszont ha ráérzel, és naponta fél órát KÉP-es vagy ezt vizualizálni, nagyon-nagyon rövid időn belül birtokolni fogod, amire vágysz! Legyen az a bőség, egy számodra megfelelő párkapcsolat, az egészség, vagy bármi más. 
Ez természetesen nem azt jelenti, hogy fizikai szinten nem tenni csinálni semmit, de nem fogod hiábavalónak érezni a munkát. 
Ilyenkor sokszor felmerül kérdésként, hogy mi van akkor, ha az ember valami olyat akar teremteni, ami nincs a karmájában, hozott sorsfeladatában. Én őszintén hiszek abban, hogy az ember arra vágyik, amit magával hozott. Sosem akartam motorversenyző lenni, nem is értem, akit vonz ez a sport :) De nyilván nekem ezzel semmi dolgom, de akinek van, azt érzi. 
Azt is tudom, hogy az új energiában, amibe egyre jobban beleengedjük magunkat, minden felülírható. Ha KÉP-es vagy megtanulni a leckét, amit a szegénységtudat rejtegetett számodra, akkor KÉP-es leszel megteremteni, amire vágysz! És észrevettem, hogy ez visszafelé is működik ám! Ha vizualizálsz és elhiszed, hogy ez jár neked, akkor elkezd gyógyulni benned a sok blokk! Szerintem ez zseniális! 

Úgyhogy teremtésre fel! :))Megjegyzések