Légy része a változásnak





Ne keseregj azon, hogy megváltozott a világ! Vedd fel a ritmust és légy része te is a változásnak!  Még eldöntheted, merre tovább! A Föld minősége folyamatosan változik... A régi formában már nem tudja fenntartani magát. A felkészítőnek lassan vége, a döntést már sokan meghozták. Rajtad áll, hogy beleragadsz a régi mintákba, vagy egy sokkal magasabb rezgésen, boldogabban folytatod tovább. 

El kell fogadni, hogy soha nem maradunk egyhelyben. Vagy előre haladunk, vagy visszafelé. Éppen ezért érdemes tudatosan élni az életünket. Nekünk kell meghatározni az irányt. 

Ha nem a tudatos fejlődést választod, akkor azt érezheted, hogy a mély csak lefelé húz... Ha hajlandó vagy tenni egy jobb élet reményében, a jutalom nem marad el. A változás, a fejlődés nehéz, rengeteg áldozattal jár... Sokszor elbizonytalanodunk, de mélyen belül érezzük, hogy folytatni kell tovább. Tudjuk, hogy a fény már nincs messze, de előtte keresztül kell mennünk a sötét éjszakán.

Ne bánd, hogy megváltoztak körülötted az emberek! A múlt emlékei alapján nem érdemes értékelni a jelent, mert csalódáshatsz. Hagyni kell, hogy mindenki a saját ritmusában, a saját képességeihez mérten haladjon az úton. Ha az irány nem egyezik, úgyis kettéválnak útjaink, bár a remény megmarad, hogy valamikor újra összefutunk majd. 

Akár tetszik, akár nem, a változás az egyetlen állandó dolog az életünkben. Ha tudatosan irányítasz, élvezni fogod a változás minden percét. Ha hagyod, hogy a sors vonszoljon az utadon, továbbra is boldogtalan leszel. A döntés és a felelősség ebben is a tiéd! 

A világban lévő változás most minden felülír! Te is eldöntheted, merre tovább! Bármit átírhatsz, amit a sorsodban magaddal hoztál! Ha kitartó vagy, ha hajlandó vagy átmenni lelked sötét barlangján, szembenézni a legmélyebb félelmeiddel (majd megszelidíteni őket), megteremtheted álmaid életét... Azt az életet, ahol a szeretet, az elfogadás uralja a mindennapokat. Ahol harmóniában van tested és a lelked... Amelyben boldog és elégedett vagy. Amelyben azt érzed, végre megérkeztél! Hidd el, a világnak szüksége van rád!

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések