Advent második vasárnapja: Hívd a remény angyalát!

Advent második vasárnapján a csodaszép "Remény Angyala" látogatja meg a Földet, piros színben pompázva.

A várakozás és a remény időszakát hozza el nekünk. Ez most különleges jelentőséggel bír, hiszen egy nagyon erőteljes, nehéz év van immár a hátunk mögött.

A következő héten a Remény Angyala megkeresi a szeretetet minden egyes ember szívében. Ezzel az érzéssel járulhatunk hozzá az egész világ gazdagságához. Vajon mennyi fény lakik a szívedben? Tudsz reményekkel és szeretettel telve gondolni a jövőre egy nehéz időszak után? Hiszed, hogy a megpróbáltatások most véget érnek? 

Van egy teljes hét, hogy eljuss az elengedéshez, a megbocsátáshoz. Hogy megszabadíts a fájdalmaktól lelkedet. Hogy megnyisd a bezárt szíved, és újra tudj bízni.

Kérlek, ne az legyen most a cél, hogy tudj adni. A cél az legyen, hogy tudj befogadni. Fogadd be a remény angyalának üzenetét a lelkedbe. Fogadd be a reményt a szívedbe. Oly sokáig vergődtél a szeretetlenségben. 

Kérd az angyalt, adjon hitet! Kérj szeretetet, megnyílást, bőséget és törődést. Kérj teljességet, békét és harmóniát, hogy egy hét múlva várakozással fogadd az öröm angyalát!

Megjegyzések