Ha úgy érzed, ok nélkül támadnak...

 


A világban kialakult helyzet miatt rengeteg a feszültség az emberekben. Pedig soha nem volt ekkora szükség egymás megértésére és az összetartásra. 


Mindent megtesznek azért, hogy az emberiség kettészakadjon és az ellentétek kiéleződjenek. 

Óriási a harc… A fény és a sötétség harca. Nem csak a világban, bennünk is. Sokszor jelenik meg a kétely, elbizonytalanítanak a másik oldalon állók. Érezhetjük, hogy már nincs erőnk harcolni, tehetetlenek vagyunk, elfáradtunk. Mintha képtelenek lennénk irányítani életünket. 


Nagyon erősen érezhetjük a sötét erő támadását. Alacsony rezgésű embereken keresztül próbálják manipulálni és befolyásolni azokat, akik elindultak a fény felé, és önismeretre tettek szert. Hiszen őket már nehéz befolyásolni, bevonni kicsinyes játszmákba.  Ez azt eredményezheti, hogy ok nélkül támadnak meg azok az emberek, akik esetleg eddig közel álltak hozzád. Minden rosszindulatú cselekedet azt jelzi, hogy az illetőben még erősen jelen vannak olyan negatív érzelmek, mint a harag, a gyűlölet, a kapzsiság, a féltékenység, irigység, aggódás, félelmek. 


Főleg azok érintettek ebben, akik érzik/tudják, hogy fényküldötti feladataik vannak. Akik életükkel példát mutatnak a bizonytalan, kereső lelkeknek. Akik mélyen belül érzik/tudják az igazságot, és nem félemlítik meg a világban történő változások.  Egész egyszerűen el akarják lehetetleníteni ezeket az embereket. S bizony sokszor ők is elfáradnak… 


Ezért érezheted néha tehetetlennek magad. Talán már látod, mi lenne a megoldás, de azt érzed, kevés vagy hozzá. Szükség van a hitedre! Szükség van az összefogásra! 

Ha benned már nincsenek ott ezek az erősen negatív érzelmek, feleslegesen próbálkoznak azzal, hogy átállítsanak a másik oldalra. Vagyis ha azt érzed, hogy meg tudnak gyengíteni, még dolgozz magadon. Mélyen belül ott lapulnak olyan félelmek, melyekre rá tudnak kapcsolódni. 


Ne feledjük, ha elég fény van az emberben, nem győzheti le a sötét.


Tarts ki a célod mellett, ne hagyd, hogy letérítsenek az útról.


Higgyünk és bízzunk abban, hogy a világban egy szükségszerű változás és tisztulás megy végbe! Talán tovább tart, mint hittük, de mindennek oka van. Forduljunk türelemmel, szeretettel és alázattal embertársaink felé. Fogadjuk el a döntéseiket! 


És ne feledjük: A fény és a sötétség harcában MINDIG a fény győz! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések