Mélyről feltörő félelmeid

 


Biztos vagyok abban, hogy az elmúlt néhány évben, a világban kialakult helyzet mindenkit változásra kényszerített. Pontosan azokkal a helyzetekkel találtuk szemben magunkat, amiktől mindig is rettegtünk. Amikkel nem akartunk szembenézni, hiszen annyi fájdalom kötődik hozzájuk.


Pontosan azokat a szituációkat, konfliktusokat és testi tüneteket adja az élet, amit félelemből jó mélyre elástunk magunkban. Attól, hogy nem veszünk tudomást valamiről, még ugyanúgy létezik, nem beszélve arról, hogy óriási pusztítást képes végezni. Mi pedig nem tudjuk, miért találjuk szemben magunkat ennyi kihívással. 


A legmélyebb félelmek jönnek felszínre, amik felborítják az egyensúlyt, így lehetőséget kapunk arra, hogy végre szembenézzünk velük, kiegyenlítsük az energiákat azáltal, hogy megoldjuk ezeket a helyzeteket. Ne feledjük: ha szembenézünk a félelemmel, elveszíti erejét, és nem lesz többé hatással ránk. Nincs olyan helyzet, kapcsolat vagy állapot, melyet ne lennél képes megoldani. Mivel te hívtad életre, csak te tudod a módját annak, hogyan szűntetheted meg. Ez most egy jó lehetőség arra, hogy elengedjük a múltat. És szeretettel várjuk a következő időszak feladatait.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések