Az erő benned van!


 

Az elmúlt 1-2 év mindannyiunk számára sorsdöntő fordulatokat hozott, melynek nem titkolt célja, hogy elengedjük, ami gátol bennünket küldetésünk beteljesítésében. Itt az idő, hogy az emberek felvállalják, ami ott van a szívükben, ami kiteljesedést és örömet hoz életükbe. 

Jelentős világszintű és egyéni átalakulás zajlik, lassan már tíz éve, és talán most érte el csúcspontját. Minden esemény szinte kényszeríti az embert arra, hogy értelmet adjon életének. 

Be kell látni, hogy teljesen másként működik minden, mint egy évtizede. A növekvő szabad akarat világában az embereket megijeszti a felelősség, amikor rádöbbennek, hogy saját maguk teremtik a létet pillanatról pillanatra. (Igen, a világban zajló eseményeket is a kollektív tudat teremti). A régi energiájú, duális világban a sors kevésbé volt formálható. Amivel születtünk, azt az utat jártuk. Ma már dönthetünk bármely pillanatban arról, hogy megváltoztatjuk, ami nem kielégítő számunkra. Ez azonban csak úgy lehetséges, ha felismertük a helyzet tanítását, hiszen a karmikus feladatok elől nem bújhatunk ki. 


Jogos a kérdés, hogy a világban miért van ennyi korlátozás, tragikus esemény, manipuláció és szenvedés. Az emberiség az elmúlt néhány száz évben teljesen tönkretette a bolygót és rajta az életet. A feszültség akkorára nőtt, hogy megteremtettük a jelen helyzetet. Át kell alakulnia mindennek, meg kell újulni bolygónkon az életnek. A régi már nem tudja fenntartani önmagát. Ha körbenézünk, láthatjuk, hogy a pénz és a hatalommánia ural mindent, nem a szeretet és az elfogadás. Itt az idő, hogy visszataláljunk a gyökerekhez! Itt az idő, hogy rendeltetésszerűen használjuk, ami ezen a csodás bolygón adatott! 


Érezz rá, hogy képes vagy bármire! Már nem érdemes a megváltót önmagunkon kívül keresni, hiszen tudjuk, hogy kizárólag odabent találhatjuk meg. Csak hagyd abba végre a kifogások gyártását, és vedd kézbe a sorsodat! Teremtsd meg azt a világot, melyben bátran vállalhatod önmagad, méltatlankodásodat félretéve. Minden ember söprögessen a saját portáján és foglalkozzon azzal, hogy megtanulja szeretni önmagát. Ha ez sikerül, másnak sem fog többé kellemetlenséget okozni folytonos elégedetlenségével. 


Ha minden ember megtanulná szeretni magát, béke lenne a világban. Te mit gondolsz az életedről? Mit gondolsz magadról? Vállalod a felelősséget, vagy még mindig szemrehányásokat teszel? Még mindig könnyebb hibáztatni a szüleidet, a barátaidat a feleségedet vagy a politikát? Vagy bűntudatot érzel, amiért problémákat kreálsz magad körül? 

A hibáztatással az ember beismeri, hogy lemondott a saját erejéről. Akár önmagadat vádolod, akár mást, hiányzik a hited, hogy képes vagy kézben tartani a sorsodat. Addig ne várj beteljesülést, míg nem tudsz végigmenni a célodhoz vezető úton! Ne feledd! MINDIG van választási lehetőséged! 


Ha beismered, hogy eddig is hozzájárultál tetteiddel sorsod alakulásához, jó úton jársz. 

Mondd ki teljes bizonyossággal: - “Én alakítom az életemet, minden a hozzájárulásommal történik. Minden eseményt én hívok életre cselekedeteimmel, szavaimmal, gondolataimmal és érzéseimmel.”


A “problémáid” csak lehetőségek, hogy jobbá tedd az életedet! Lásd meg az esélyt minden történés mögött, és vedd kézbe az irányítást! Én tudom, hogy képes vagy rá! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html

Megjegyzések