A családi sérelmek elengedése

 

Kép: pinterest.com

Érzed, hogy végre eljött az elengedés és az alkotás ideje? Érdemes arra koncentrálni, mi mindentl szeretnénk megszabadulni, hogy kiteljesedett, boldog életet élhessünk. 

Felszínre jöhetnek családi konfliktusok, régen eltemetett sérelmek, generációs minták, félelmek. A felbolydult energiák ers indulatokat válthatnak ki bellünk, és arra ösztönöznek, hogy lépjünk túl saját korlátainkon. 

Családi gyökereink, lenyomataink születésünk óta hatással vannak ránk, láthatatlan erként visszatartanak bennünket bizonyos dolgoktól. Tudom, hogy könny mindenért a szüleinket, gyermekkorunkat vagy környezetünket hibáztatni, de ettl változni még nem fog semmi. Áldozatok maradunk, és ugyanazokkal az eseményekkel szembesülünk újra meg újra. 

Arra kérlek, csendesítsd le egy kicsit az elmédet és figyelj befelé. Gondolatban utazz vissza a múltba, egészen gyermekkorodig. Próbálj ráérezni, milyen hamis elgondolásokat hordozol önmagadról. Lehet, hogy családtagjaid a bntudat felébresztésével manipulálták egymást, és még most is minden döntésed után bizonytalan vagy, bntudatot érzel? Vagy folyton bíráltak a szüleid, és még most is meg akarsz felelni mindenkinek? 

Menj vissza kérlek még egy kicsit az idben, amikor még csecsem voltál, amikor még feltételek nélkül szeretted magad. Akkor még nem bíráltad magad, hogy túl vastag a combod, vagy túl nagy a füled. Boldoggá tett a létezésed. Bármikor szívesen kinyilvánítottad az érzéseidet, ha boldog voltál, kacagtál, ha pedig szomorú, akkor sírtál. Akkoriban még teljesen a jelenben éltél, de ahogy cseperedtél, átvetted a felnttektl a kritikát, a bntudatot és a félelmeket. Ma arra szeretnélek buzdítani, hogy engedd el ezeket a régi mintákat. Kezeld a felszínre jöv konfliktusokat, ne menekülj ellük, ne zárd vissza az érzelmeket. Azért mutatkoznak meg, hogy végre feldolgozd és elengedd ket. Érdemes elvenni régi fényképeket, felhozni magunkban ezeket a sérelmeket, tudatosítani, hogy elvégezték dolgukat, teljesítették küldetésüket, és kimondani többször, hogy megbocsátjuk a múltat. Meg fogunk könnyebbülni, és minden sokkal gördülékenyebben fog menni. 

Engedd el, zárd le, ami már nem szolgálja a fejldésedet, így elkészíted a talajt az új energiáknak. 

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések