November 8. telihold és holdfogyatkozás: Az álmok valóra válnak


Lassan elérkezünk az év végéhez, és talán elgondolkodunk azon, számunkra mennyi változást hozott az elmúlt idszak. Nem várt eseményeket tartogatott a sors, sokszor éreztük, hogy próbára teszi a hitünket, az elszántságunkat és a kitartásunkat. Ha visszanézünk, láthatjuk, milyen messzire jutottunk az önismeretben. Azt gondolom, a valódi nehézségeken már túl vagyunk, rengeteg tapasztalatot szereztünk, és sokkal bölcsebbé váltunk általuk. 

Megtanultuk, hogy a sorsunkért egyedül mi vagyunk a felelsek, és a bennünk rejl hatalmas bels er segítségével valóra válthatjuk a legmerészebb álmainkat. Ha sikerült elengedned azt a kényszerképzetet, hogy együtt kell szenvedned az  emberiséggel, és elkezdted a saját, egyéni utadat járni, akkor a sors melléd állt, és az erd megsokszorozódott. 

A novemberi telihold minden eddiginél ersebb energiával robban az életünkbe, ezért már eltte néhány nappal érezhetjük hatását. Amiben most hinni tudsz, jóval nagyobb esélyt kap a megvalósulásra. Arra ösztönöz, hogy merj nagyban gondolkodni. Hogy engedd el a kishitséget, az áldozatszerepet, és minden negatív gondolatot. 

Ha folyamatosan aggódsz, mérgeldsz vagy dühöngsz, ezt fogod többszörösen viszontlátni életedben. Az elmúlt években megtanulhattuk, hogy a türelem és az alázat a legjobb módszerek a nehéz idkben. A telihold most abban segít, hogy ráhangolódjunk az égi segítségre, befogadjuk az áldást, melyek segítenek aktívnak maradni egészen év végéig. Arra bíztat, hogy bontsuk le a falakat magunk körül és teremtsünk egy csodás jövt. 

Kezddjön hát egy varázslatos idszak, amelyben ráérzünk, hogy a szeretet mködteti az egész világot! Mintha egy beavatásban lenne részünk, csodás év vége elé nézünk. Minden támogatást megkapunk odafentrl, ha önmagunkat irányba állítjuk, és tudjuk, hová is megyünk. Az ÁLMOK VALÓRA VÁLNAK- ez a telihold üzenete neked! 


Telihold meditáció: 

https://www.youtube.com/watch?v=YrY-GDNYSaM&t=1434s


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések