Egy nap tudni fogod...



Egy nap rájössz, hogy a boldogság nem a külső körülményektől függ, hanem benned van. Többé nem fogsz  múltbéli dolgokon rágódni, mert megérted, hogy azok formáltak azzá, aki mára lettél. Rájössz, hogy az élet csupán egy utazás, és minden pillanat egy lehetőség a növekedésre és a tanulásra. Megérted, hogy a boldogságod kulcsa a kezedben van.

Egy nap tudni fogod, hogy minden pillanat, amit a jelenben töltesz, igazi kincs. Nem akarsz már mások elvárásainak megfelelni, mert megérted, hogy csak te tudhatod, mi tesz boldoggá. A belső békéd sem függ majd mások véleményétől.

Rá fogsz jönni, hogy az életedben semmi nem történik véletlenül, minden pillanat lehetőséget ad a fejlődésre. A döntéseid alakítják a sorsodat, és minden lépés, amit megteszel, egy újabb mérföldkő a boldogság felé vezető úton. Ne félj a változástól, mert az a növekedés része. Fogadd el az élet kihívásait, mert általuk leszel sokkal  erősebb és bölcsebb.

Ne habozz hát teljes szívvel élni, és ne félj a kudarctól. Ha nyitott szemmel jársz, észre fogod venni az élet szépségeit és csodáit. Légy büszke arra, amit eddig elértél, és higgy a jövődben. Te irányítod az életed, és csak rajtad áll, hogy milyen lesz a holnapod.

‘Ma teljes mértékben elfogadom önmagam és az életem. Tudom, hogy minden, ami történik, az én fejlődésemet szolgálja. Amit az élet elém hoz, azt örömmel fogadom, és ami menni akar, azt békével elengedem.’

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html




Megjegyzések