Új feladatok

 


 Az elmúlt években mindannyiunknak rengeteg bizonytalansággal, félelemmel, fájdalommal, küzdelemmel, instabilitással kellett szembenéznünk. Egész életünk átalakult, és ha tudtuk egy magasabb nézpontból szemlélni a történteket, akkor beláttuk, hogy erre a változásra szükségünk volt, hiszen megtanultuk, hogy bármilyen helyzetbl képesek vagyunk felállni, és bármikor képesek vagyunk újjászületni. A nehézségek megoldása rengeteg karmikus tehertl szabadított meg minket, hiszen kénytelenek voltunk szembenézni legmélyebb félelmeinkkel. 

Az idei év új feladatokat hoz számunkra. Arra tanít, hogy álmodjunk nagyot, és összpontosítsunk arra, mi mindent tehetünk annak érdekében, hogy kövessük szívünk útját. Arra buzdít, hogy lássunk túl a korlátainkon, és lelki szemeinken keresztül vetítsük ki azt az életet, amelyre igazán vágyunk. itt az id, hogy meghívjuk a fényt az életünkbe. Világítsunk, hogy reményt adhassunk a körülöttünk élknek. 

Most képesek vagyunk lerombolni a szívünk köré épített falat, hogy ráérezzünk az élet igazságaira. Sokkal többet tudunk a saját ernkrl, mint néhány éve, érdemes megnézni, mi tart vissza attól, hogy éljünk is vele. A jelen energiái segítenek meglátni az összefüggéseket a szellemi és anyagi világ között. Rá kell éreznünk, a gondolatainknak micsoda óriási erejük van. Sosem tanították meg velünk, mekkora hatással vannak sorsunkra. Ha olyan gondolatokon, szavak használatán kapjuk magunkat, melyek önsorsrontóak, visszahúznak, azonnal változtassunk. 

Tudatos odafigyeléssel terelhetjük pozitív irányba életünket. Figyeld csak meg, a beteg és sikertelen emberek milyen szavakat használnak, majd beszélgess egy sikeres, boldog emberrel. Óriási lesz a különbség. 

Figyeld meg önmagadat is, amikor telefonálsz, vagy találkozol egy régi ismerssel, és megkérdezi, “Hogy vagy?”. És ne feledd, kell energia és id ráfordításával változtathatsz bármin. 
Levetkzheted a régi, berögzdött mintákat, már nem kell ezek szerint élned. Beteljesítették feladatukat, ideje elengedni ket. Most új feladatok várnak rád. Megújulva, friss energiákkal újratervezni az életed, és megtanulni egy sokkal boldogabb, szeretetteljesebb világban létezni. 

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések