Bízz magadban, és kövesd az álmaidat, mert az életben semmi sem lehetetlen


Élt egyszer egy fiatal lány, aki szerette volna felfedezni az egész világot. Égető vágy élt benne, hogy útra keljen. 

Amikor elérkezett az idő és azon gondolkodott, hogy elhagyja a várost, egy érdekes fehér madarat látott a kertjében. Hatalmas szárnyai voltak, amiket kitárt, mintha készülődne a repüléshez.

A lány kíváncsian figyelte a madarat, amely hirtelen felröppent és az ég felé szállt. Szeméből könnyek csordultak ki, ahogy a madár utána nézett, aki egy idő után eltűnt a távolban. Úgy érezte, hogy ő is szívesen menne, szabadon szárnyalna az élet égboltján.

A következő napon, amikor a lány kilépett a kertbe, egy másik madárkára lett figyelmes, aki a földön hevert. Az állat kicsi volt, szürke, és úgy tűnt, hogy megsebesült. Megpróbálta felállítani, de a kis állat nem tudta megtartani a súlyát. A lány elhatározta, hogy segít rajta, bevitte a házba és egy kis ketrecbe helyezte, hogy gyógyítsa és vigyázzon rá.

Napokkal később, amikor a kismadarat etette, észrevette, hogy neki is hatalmas, fehér szárnyai vannak. Felemelte a fejét és ránézett a lányra, mintha megköszönné a gondoskodást. Ekkor vette észre, hogy az állat sebei begyógyultak, és újra képes repülni.

Kinyitotta a ketrec ajtaját, és a madár először óvatosan próbálgatta a szárnyait. Aztán egy pillanat alatt elrepült, majd visszatért a lányhoz, és a vállára telepedett. A lány boldogan nevetett, és megértette, hogy az élet egy csodálatos ajándék, amelyet meg kell becsülnünk és meg kell osztanunk másokkal.

Eztán együtt indultak útnak, és a madár mindig a lány vállán utazott. Olyan élményeket szereztek együtt, amelyeket sosem felejtenek el. A madár néha elröppent, ha szükség volt rá, óvta, védelmezte a lányt. 


Útjuk során találkoztak emberekkel, akik éppúgy, mint ők, keresték a boldogságot és az élet értelmét. A lány megtanulta, hogy szükségünk van egymásra. Az életben mindig lesznek kihívások, de ha megkapjuk a megfelelő támogatást és segítséget, akkor könnyebben megoldjuk őket.

"Kedves idegen, ha ezt a történetet olvasod, akkor az azt jelenti, hogy a sors az életedbe sodort. Azt üzenem neked, hogy a világ tele van csodákkal és reménnyel. Bízz magadban, és kövesd az álmaidat, mert az életben semmi sem lehetetlen."

Ne feledd, hogy minden pillanatban találkozhatunk  csodákkal, csak nyitott szemmel és szívvel kell járnunk.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések