Hívd az őrangyalod!


Egyszer réges-régen, egy egészen pici kis faluban élt egy bátor és okos fiú. Egy napon, miközben az erdőben játszadozott, túl messzire merészkedett és eltévedt. Amikor rájött, hogy nem találja a haza vezető utat, aggódni kezdett, mert a nap már lemenőben volt, és nem akart az erdőben éjszakázni.

Ahogy sötétedett, a fiú megpillantott egy fénysugarat az erdő mélyén. Az égi fény egy varázslatos tisztásra vezette, ahol egy angyal várta őt. 

Kitárta hatalmas fehér szárnyait és kedvesen mosolygott a gyermekre.  Így szólt hozzá: “Ne félj kérlek, az őrangyalod itt van veled, hogy megvédjen téged minden bajtól."

A fiú meghatódva bólintott, és köszönetet mondott az angyalnak, aki a karját nyújtotta felé. Átadott neki egy varázserejű követ, amely az őrangyal erejét hordozta magában. "Ha valaha bajba kerülsz, csak szorítsd ezt a követ a kezedbe, és én azonnal ott leszek, hogy megvédjelek téged." - mondta az angyal.

A fiú boldogan tette a zsebébe, és bátran elindult hazafelé. Miközben keresztül haladt az erdőn, a sötétben több veszélyes állattal találkozott, akik próbálták megtámadni, bántani őt. 

Azonnal megragadta a varázserejű követ, és az őrangyal megjelent előtte. Szeretetével átölelte, hogy ne féljen, és megvédte őt a vadállatoktól. Sokáig küzdött a fiúért, és végül sikerült elűznie őket.

A fiú épségben hazaért, és onnantól kezdve egy lépést sem tett a varázskő nélkül. 

Ez a történet megtanítja, hogy mindannyiunknak van egy őrangyala, aki a nap minden percében velünk van, és megvéd minket a bajtól. Ha valaha is szorult helyzetbe kerülsz, csak hívd őt segítségül, és bizony megjelenik, hogy megóvjon téged. Mindig higgy abban, hogy sosem vagy egyedül, égi segítőid csak arra várnak, hogy megszólítsd őket! Szeretettel és türelemmel fordulnak feléd! 


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések