Szerelem egy előző életből


Volt egyszer egy fiatal pár, akik a 18. században éltek egy kis angol faluban. Az ifjú nő, Elizabeth, a gazdag földbirtokos lánya volt, míg a férfi, William, csak egy egyszerű szántóvető. Azonban ez nem akadályozta meg őket abban, hogy egymásba szeressenek és titokban találkozgassanak az erdőben.

Sajnos azonban az élet nem volt kegyes hozzájuk, és Williamnek be kellett vonulnia az angol hadseregbe a háború miatt. Elizabeth nagyon szomorú volt, és minden nap arra várt, hogy hírt adjon magáról a fiú.

Egy nap sajnos megérkezett a hír, hogy William elesett a csatában. Elizabeth szíve összetört, és hosszú évtizedekig gyászolta szerelmét.

Azonban a sors kegyes volt hozzájuk, és az életek körforgása újra egyesítette a szerelmeseket. Az 1990-es években egy fiatal magyar nő, Zsófi Angliába ment dolgozni és ott találkozott egy idős hölggyel, aki az ősi angol birtokán élt. A hölgy elmesélte neki, hogy az ő dédapja, William egy szántóvető volt, aki szerelmes volt Elizabethbe, az ősi birtok tulajdonosának lányába.

Zsófi megdöbbent, hiszen az életében többször is álmodott egy férfival, aki Williamnek nevezte magát. Rájött, hogy ő és William lelkei talán azért éreznek vonzódást egymáshoz, mert valaha együtt voltak egy másik életben.

Ettől a pillanattól kezdve Zsófi minden szabadidejét arra fordította, hogy kutassa az előző életekkel kapcsolatos információkat. Így talált rá idővel Viki blogjára is, akinek az információi nagyon sokat segítettek neki. Eljutott előző életes meditációra is. Zsófi megpróbálta, és vissza is tért az 1700-as évekbe. Elizabeth szemszögéből látta az egészet, és szíve gyorsabban kezdett verni, amikor meglátta Williamet. Egész este együtt voltak, beszélgettek, és úgy érezték, hogy soha többé nem válnak el egymástól.

Zsófi visszatért a meditációból a valóságba, de ez az élmény mélyen rányomta a bélyegét az életére. Ettől a pillanattól kezdve úgy érezte, hogy William mindig is az ő lelki társa volt, és reménykedett, hogy a jelen életben is találkozni fognak.

Egy szép őszi napon Zsófi életébe belépett egy új fiú, Balázs, aki vonzódni kezdett hozzá. Zsófi tudta, hogy Balázs nagyon más, mint William, de az érzéseit nem akarta megtagadni. A lány később mesélt neki előző életes élményeiről. A fiú ezt elfogadta, mert úgy gondolta, ez is a lányhoz tartozik. Lassan, de biztosan egymásba szerettek, és a szerelmük mélyebb és erősebb lett, mint valaha is gondolták volna. Zsófi örömmel tapasztalta, hogy Balázs képes tiszteletben tartani az ő múltját és érzéseit William iránt, és ez segített neki elengedni az előző életét és boldogan élni a jelenben.

Azóta is boldogan élnek 2 gyönyörű gyermekükkel. Úgy gondolják, hogy a múltjuk egy részének köszönhetik a jelenüket, és az előző életük szerelmének története mindig is közös kincsük marad.

—Zsófi—


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések