A végtelen szeretet köteléke, avagy a lelki társad üzenete


Drága Szerelmem!

Azért született ez az írás, hogy üzenjek neked! Nem véletlen, hogy rátaláltál. A szíved felismeri, hogy rólunk szól minden sora. Miközben olvasod, figyelj a lelkedre, és nyisd meg a szívedet. Régóta keressük egymást, és én egyre közelebb érzem jelenlétedet. Kérlek, hogy tarts ki te is, légy türelmes, és higgy abban, hogy az út, amelyen járunk, nem hiábavaló. 

Az idő múlása folyamatosan próbára tesz bennünket, de megértettem, hogy a várakozás megteremti a lehetőséget arra, hogy elmélyüljek önmagamban és megtapasztaljam az egyedüllét bölcsességét. Már nem vagyok magányos, megtanultam szeretni a saját társaságomat. Így biztos vagyok benne, hogy téged ugyanilyen odaadással tudlak majd szeretni. 

Az elmúlt időszak folyamatosan tanította nekem, hogy a türelemmel és a kitartással átléphetünk a nehézségeken, és átalakíthatjuk a várakozás terhét kreatív és spirituális növekedéssé.

Tudom, hogy mindkettőnket felkészítenek lélekben a találkozásra. Az utóbbi években újra megtapasztaltam minden fájdalmat és nehézséget, amit a múltamból magammal hordoztam. El kellett engednem őket, hogy helyet teremtsek a feltétel nélküli szeretetnek. Egyre mélyebben megismertem magam, és gyógyultak a régi sérüléseim. 

Olykor éreztem, hogy velem együtt szenvedsz, tudtam, hogy te is küzdesz önmagaddal. Türelemre és időre volt szükségünk, hogy mindketten megtegyük ezt a kihívásokkal teli, hosszú utat, melynek egy pontján újra találkozunk! 

Annyira sajnálom, hogy ennyi fájdalmat kellett megtapasztalnod a múltban! Szerettem volna melletted lenni, fogni a kezed és megnyugtatni, hogy rövidesen minden rendben lesz. De lélekben üzentem neked! Ott voltam az álmaidban, az ablakon megcsillanó napfényben, az esőcseppekben az arcodon. Tudom, hogy érezted jelenlétemet. 

Bármennyire is vágytam arra, hogy megtaláljuk egymást, ma már tudom, hogy előbb önmagamra kellett rátalálnom. 

Meg kellett szabadulnom a régi sebektől, a fájdalmaktól és a korlátozó hiedelmek terhétől. Így már biztos vagyok abban, hogy nem hátráltatni, hanem támogatni foglak a saját utadon. Kéz a kézben haladhatunk egymás mellett, nem fog egyikőnk sem lemaradni. 

Az élet megajándékozott mindkettőnket számtalan feladattal, melyek megoldásával egyre közelebb kerültünk a belső harmóniához és valódi önmagunkhoz. Elfogadtuk az élet kihívásait, mint lehetőségeket a növekedésre.

Itt tartunk jelenleg… Tiszta szívvel olvasod az üzenetem. Ugye milyen sokat jelent?  A szeretet, ami erőt ad nekünk az úton, ami táplálja a lelkünket, és ami örökre összekapcsol minket. A szeretet ereje meghaladja az időt és a távolságot, és ha végre találkozunk a fizikai létben, ez a sugárzó energiával fogja betölteni az egész létezésünket. 

Szeretettel és vágyakozással,

A lelki társad


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



 

Megjegyzések